Mindenki vesz vagy kölcsönkér légzésfigyelőt?
Mi nem vettünk, nem kértünk kölcsön és nem is kölcsönöztünk.
Egyik gyereknél sem.
Köszönik szépen, jól vannak.
Én még csak útban volt a baba, de biztos voltam benne, hogy ez amit tuti veszünk, kerül amibe kerül, nem akartam az ágya mellett álldogálni, hogy vajon lélegzik-e még...elég parázós vagyok :)
De nyilván ha kölcsön kap valaki, az éppúgy jó, csak mi több babát tervezünk, szóval a fontosabb dolgokat újonnan vettük.
Kölcsönözni is lehet, nem is volt olyan drága, ahogy emlékszem...
Mi vettünk Angelcare légzésfigyelőt, újonnan épp akcióban. Nem lett volna kitől kölcsönkérni, de ha lett volna, az is megfelelt volna, a lényeg az volt, hogy legyen.
Egyébként szerintem jobb félni, mint megijedni. 5 hónapos a Kisfiam, külön szobában van, kétszer riasztott már. A családban sajnos történt olyan tragédia, hogy nem vett levegőt a baba álmában... Így én még inkább ragaszkodtam hozzá, hogy legyen!
Mi nem vettünk, nem kölcsönöztünk. Egy szobában alszunk, és ha felkelek éjszaka (mert felébredek többször is) hallom, hogy szuszog, látom az ágyból, hogy mozog a takaró.
Ha külön szobában lesz Nálatok a pici, akkor természetesen más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!