Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki vesz vagy kölcsönkér...

Mindenki vesz vagy kölcsönkér légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 12:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
79%
Mi csak most fogunk próbálkozni, de az egyik fontosabbnak tartjuk a légzésfigyelőt. Ha valahol meg kellene húznom a költségek kereteit, nem a légzésfigyelőn tenném. Semmin, ami a biztonságot szolgálja.
2012. dec. 21. 12:56
 2/27 Golan Trevize ***** válasza:
47%

Mi nem vettünk, nem kértünk kölcsön és nem is kölcsönöztünk.

Egyik gyereknél sem.

Köszönik szépen, jól vannak.

2012. dec. 21. 12:57
 3/27 anonim ***** válasza:
Én vettem. Használtan szerintem bőven jó, sikerült egy Angelcare ac300-ast vennem 7000Ft-ért. Kölcsönkérni nem tudtam volna kitől. És úgyis tervezünk még kis tesót, úgyhogy később is jó lesz majd.
2012. dec. 21. 12:59
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bérelni is havi 1500Ft-ért, belegondolsz ennyinél még az internet előfizetés is több, annyit meg megér a nyugalom.
2012. dec. 21. 13:00
 5/27 anonim ***** válasza:

Én még csak útban volt a baba, de biztos voltam benne, hogy ez amit tuti veszünk, kerül amibe kerül, nem akartam az ágya mellett álldogálni, hogy vajon lélegzik-e még...elég parázós vagyok :)

De nyilván ha kölcsön kap valaki, az éppúgy jó, csak mi több babát tervezünk, szóval a fontosabb dolgokat újonnan vettük.

Kölcsönözni is lehet, nem is volt olyan drága, ahogy emlékszem...

2012. dec. 21. 13:01
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi vettünk Angelcare légzésfigyelőt, újonnan épp akcióban. Nem lett volna kitől kölcsönkérni, de ha lett volna, az is megfelelt volna, a lényeg az volt, hogy legyen.

Egyébként szerintem jobb félni, mint megijedni. 5 hónapos a Kisfiam, külön szobában van, kétszer riasztott már. A családban sajnos történt olyan tragédia, hogy nem vett levegőt a baba álmában... Így én még inkább ragaszkodtam hozzá, hogy legyen!

2012. dec. 21. 13:04
 7/27 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nincs, nem is volt. 4 éves és 3 hónapos a két lurkóm.
2012. dec. 21. 13:34
 8/27 anonim ***** válasza:
7%

Mi nem vettünk, nem kölcsönöztünk. Egy szobában alszunk, és ha felkelek éjszaka (mert felébredek többször is) hallom, hogy szuszog, látom az ágyból, hogy mozog a takaró.

Ha külön szobában lesz Nálatok a pici, akkor természetesen más a helyzet.

2012. dec. 21. 13:36
 9/27 Golan Trevize ***** válasza:
0%
Mondjuk, aki vesz borostyánkő láncot, az azért vegyen légzésfigyelőt is mindenképpen.
2012. dec. 21. 14:10
 10/27 anonim ***** válasza:
58%
Mi kölcsön kaptunk. Ha nem lett volna ez a lehetőség, akkor használtan vettünk volna egyet.
2012. dec. 21. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!