Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki vesz vagy kölcsönkér...

Mindenki vesz vagy kölcsönkér légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 12:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%

18as azért lett lepontozva mert nem elég hogy felelőtlen hanem még ostobaságokkal áltatja a jó népet és magát.

Gratulálok.

Gondolom textil pelenkát használ és bizony gyerekülés nélkül autóztatja a gyerekeit.

Ja hogy internetezik? Pedig anyánk idejében az sem volt.Szánalmas.

2012. dec. 21. 23:38
 22/27 anonim ***** válasza:
31%
12-essel maximálisan egyetértek. Egyenesen röhej, hogy még most is van, aki képes leírni, hogy ő is felnőtt légzésfigyelő nélkül.
2012. dec. 22. 02:07
 23/27 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Mindenki!

Igenis van gyerekülésünk, és nem textilpelenkát használok, és nem használok légzésfigyelőt sem!! Sajnálom, hogy úgy gondoljátok, hogy ettől felelőtlen vagyok, jó, hogy azt nem mondjátok már, hogy rossz anya. Ágyhoz rögzíthető kiságyunk van, így szinte "együtt" alszunk a kisfiammal, hallom minden lélegzetvételét. Nekem is fontos a gyermekem épsége, egészsége, de nem a légzésfigyelőn múlik. Ha ennyire pesszimistán állnék hozzá mindenhez, akkor autóba sem ülnénk, mert azzal balesetet lehet szenvedni, vagy épp nem gyújtunk gyertyát karácsonykor, mert felgyulladhat a lakás.

Kedves Kérdező csak feltett egy kérdést, én válaszoltam rá, erre mindenki ugrik, és támad. Leírtam a véleményem, ezért még nem kell leszólni a másikat. Nem azt írtam, hogy ne vegyen/kölcsönözzön senki, hanem azt, hogy mi nem használunk. Igen, vegyen, ha így érzi biztonságban magát, a gyermekét, én spec. nem használok légzésfigyelőt.

Kár, hogy ennyire gonoszak az emberek, ha már valaki nem a "nagy könyv" szerint él, neveli a gyermekét, az már nem is ép eszű ember.

Kedves Kérdező! Miért tetted fel ezt a kérdést? Te veszel/kölcsönzöl légzésfigyelőt?

Ja, és persze Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

Üdv

2012. dec. 23. 10:09
 24/27 anonim ***** válasza:
24%

Mond azt hogy biztos vagy benne hogy nem lehet baja és ennyi.De az ostobaság ami indokokat felsoroltál,felsorolsz.

Mi is úgy alszunk,ennek ellenére ott a légzésfigyelő,mert nem áltatom magam azzal hogy meghallanám ha baj lenne,mert a semmit nem lehet meghallani pláne ha az ember alszik.

És ha ezt még mindig nem tudod beemelni akkor komoly gondok vannak.

2012. dec. 23. 10:51
 25/27 anonim ***** válasza:
43%
23-as, szóval te soha nem alszol, állandóan azt figyeled, hogy a babád lélegzik-e. Ha így van, akkor valóban felesleges a légzésfigyelő...
2012. dec. 23. 19:03
 26/27 anonim ***** válasza:

Ja, jó szöveg: "Édesanyémnak sem volt, mégis felnőttünk".

Igen, te felnőttél, de jó néhány gyerek meg nem , aki bölcsőhalálban halt meg. Szóval, ha van egy ilyen ketyere, ami ezt kiküszöbölheti, és ennek köszönhetően csak 1! gyermek is elkerüli ezt a szörnyűséget, már megérte, nem?

2014. szept. 19. 15:06
 27/27 anonim ***** válasza:

"hallom minden lélegzetvételét. "

de ha baj van nem lééééélegzik te osto*@ !

a semmin mit hallasz meg???

2014. szept. 19. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!