Mindenki vesz vagy kölcsönkér légzésfigyelőt?
Természetesen.Ha már van egy ilyen lehetőség.
Én felelőtlennek tartom aki nem használja.
Nem mellesleg ostobának ha még meg is indokolja
"Nekünk se volt még is itt vagyunk" Ja mert aki meghalt 8 hónaposan az nem nagyon írogat itt
"Minden rezdülésére felkelek" Ja de itt pont nem rezdül ,nem csinál semmit.
"éjszaka rendszeresen ránézek" Ja 0-24 ig lesed ...az meg ha ránézel hogy jééé 20 perce még vett levegőt ,de érdekes .Ahhoz az IQhoz megint csak gratulálni tudok.
Ráadásul nem drága és használtan is megbízható sok sok gyereket kibír és még kölcsönözhető is akár EP-re.
Tehát aki nem használ felelőtlen és gondolja át miért kockáztatja a gyerek életét.
Mi megvettük! Én ezzel úgy voltam, hogy ezeregy baromságot megvesz egy kismama (azért én is vettem), amire sosem lesz szüksége. Akkor inkább erre adom ki a pénzt!
Engem megnyugtatott. Eleve külön szobában alszik, ráadásul én nem tudom, hogy lehet azt csinálni, hogy valaki meghallja ha éjjel nem vesz levegőt a pici. Egy hét éjszakázás után konkrétan két etetés között egy Real-Barcelona meccset is lejátszhattak volna mellett, arra sem ébredtem volna fel!
Meg a bébiőr funkciója is jól jött, amikor nyáron ő már aludt, mi meg kiültünk a teraszra beszélgetni!
Mi az h egymás lélegzetét szabályozzátok???
Amúgy meg amikor beriaszt a légzésfigyelő akkor még csak pár másodperce nem vesz levegőt a baba tehát elég felkelteni vagy picit megrázni.Akkor még nincs abban az állapotban h újra kelljen éleszteni.
Miért pontoztak le? Amiért nincs légzésfigyelőnk?
Édesanyámnak sem volt, mégis felnőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!