Légzésfigyelőt szeretnék venni. Lenne pár dolog amit nem tudok?
én újat vennék,ezen nem spórolnék. mi angelcare-t vettünk,az 2 lapos. most 22ért láttam. van 1 lapos is-16e-ért az is egész felületen érzékel.
igen,matrac alá kell,ezekenek lehet állítani az érzékenységét,nekünk 7cm-es kókuszunk van,simán érzékel,de majd beállítod ha rajta lesz a pici
lehet kölcsönözni is,de nekem mondták,h a legidősebb bölcsőhalálos baba 14 hós volt,addig mindenképp ajánlják,én nem mertem hamarabb kivenni
én a bébiőrt is ajánlanám,akkor biztos h mindent meghallasz még azt is ha fordul,vagy csak nyekereg amikor éhes,így tudsz majd a legjobban pihenni
Ha lett volna rá pénzünk,újat vettem volna,de ezt most sajnos nélkülöznünk kell. Bérelni fogjuk,havi 2000Ft-ért.
38hkm
Én ezt nem vettem volna használtan, 2 érzékelőlapos Baby Controlt vettem 18 ezerért. Több év garancia van rá, szerintem jó, nem akadály a 8cm-es matrac.
Nekem bébiőrre nincs szükségem, mert viszonylag kicsi (2 és fél szobás) lakásban lakunk, így meghallom a lakás bármely pontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!