Kinek hogy kezdődött a vajúdás? Mennyire kell fájnia, meddig húzódhat el a dolog, mire ráeszmélsz, hogy ez már az?
A hasam le akar szakadni,fürdés közben még a derekam is elkezdett fájni.. Azóta ilyen izomláz-szerű érzés van a pocimban,kis görcsök is vannak,nem tudom mitől lehet,nem tudom menjek-e a kórházba,nem szabályos időközönként jönnek a görcsök. Segítenétek?
36 hkm
Szia! Mivel az első babámat vártam, fogalmam sem volt róla, hogy milyen érzés lesz a vajúdás, csak reméltem, hogy fel fogom ismerni. 08.06.-án éjjel arra ébredtem, hogy eléggé fáj az alhasam és a derekam, próbáltam visszaaludni, de nem tudtam, 8 percenként jöttek a fájások, elkezdtem sétálni, arra sem múlt el, sőt erősödött, aztán lefeküdtem, semmi változás. Így ment 1 órán keresztül, akkor már tudtam, hogy ez az igazi fájás. Mire beértünk a kórházba, az első fájástól kb. 3 óra múlva, addigra már 4-5 perces fájásaim lettek és erősebbek, mint az első. Az első fájástól számítva 12 és fél óra múlva született meg a kislányom. Szerintem várj addig, amíg rendszeresek lesznek a fájásaid, meg amúgy is még nálad kicsit korai lenne a szülés.
Könnyű szülést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!