Nektek hogy volt a nyákdugós dolog?
Figyelt kérdés
10 napom van a kiírt időpontig,de még nem ment el.Miért?2012. aug. 4. 13:03
1/8 anonim válasza:
szia!
Első babámnál szülés közbe ment el,másodikkal szülés előtt 1 héttel.
Könnyű szülést kívánok neked!
2/8 anonim válasza:
Én sem "találkoztam" a nyákdugómmal, gondolom akkor ment el amikor a magzatvizem el kezdett folyni. Nem törvényszerű, hogy el kell menjen előtte napokkal a nyákdugó, mint az sem, hogy ha elment, akkor indul a szülés.
3/8 anonim válasza:
Majd elmegy,nem lényeges dolog az.Lehet a szülés előtt megy el pár órával...
Nekem a 34 héten úúúúgy megvizsgált az az "állatorvos",mert másképp nem tudom nevezni,hogy el ment a nyákdugóm.
4/8 anonim válasza:
nekem hétfőn ment el a nyákdugó, szombaton hajnalban már megszültem, és ez alatt az 5 nap alatt folyamatosan 10-20 perces fájásaim voltak :(
5/8 anonim válasza:
3as válaszololó mintha csak rólam írtál volna elég furi orvosom van félek tőle, mert orosz megvannak a durva-de jó módszerei pl. császárellenes volt hogy a faros babát megfordította. Mindkettőt nála szültem. Nyákdugóra nem emlékszem de elsőnél benntartott lemaradtam a bucsuról, másodikat túlhordtam és lecseszett hogy még Ausztriába futkostam betöltött 40.hét után :D
De "benne megbízom"
6/8 anonim válasza:
ja utolsó vagyok a kérdezőnek meg nagy gratula és kitartást már nincs sok hátra!!!
7/8 anonim válasza:
Elkezdett folyni a magzatvizem, kimentem vécére. Amint leültem hirtelen hasmenésem lett, és akkor távozott a nyákdugó is, egyben. Hát nálam így történt :) Nincs erre szabály, hogy mikor kell távoznia és egyben vagy darabokban. Ne foglakozz vele, bent nem marad, ahogy a baba sem.
8/8 anonim válasza:
Nekem 40+3nál kezdett távozni a nyákdugóm, 40+5nél beindultak a fájások, 40+6ra szültem. Ez mindenkinél más. Valakinek el sem megy a szülés előtt, vannak ilyen ismerőseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!