Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Ti babátok medig tűrte,...

A Ti babátok medig tűrte, hogy hason aludjatok? Mivel jelezte, hogy már nem tetszik a dolog?

Figyelt kérdés
Én imádok hason fekve aludni, de azt hiszem erről monstmár le kell mondanom. Mert az utóbbi 2-3 napon, ha megpróbálom, akkor hamarosan mintha kitolná magát, hogy több helyet csináljon. Minden esetre kicsit kellemetlen érzés. De amint viszafordulok, abba is hagyja.
2012. júl. 18. 06:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb a 23-24 hétig bírtam hason aludni és akkor utána amikor hasra feküdtem addig rugdosott amíg meg nem fordultam.A párom még nevetett is hogy biztos ráfeküdtem a fejére és azért rugdosott annyira,meg ilyenek...Azóta nem bírok hason aludni.Te kedves kérdező hány hetes vagy?Én 28 hkm

2012. júl. 18. 06:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem ha leér a hasam oldalfekvésbe,akkor is rengetegszer rugdos megállás nélkül.Olyankor beteszek alá egy párnát vagy takarót és már jó is neki.Teljesen hason régóta nem tudok feküdni,mert eléggé hamar nőtt már a hasam,meg nem is mertem ráfordulni.Sokszor alszok félig hason,a picinek ez se mindig tetszik.29hkm
2012. júl. 18. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Én kb a 9. hétig tudtam hason fekve aludni. Akkor a melleim fájtak és a hasamnak is rossz volt. Nekem gyorsan nőtt a pocakom, így utána sem tudtam. Szóval engem nem konkrétan a baba figyelmeztetett, hanem a szervezetem.
2012. júl. 18. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már a 10.hét környékétől nem tudok hason fekve aludni.Mondjuk lassan már mindenhogy kényelmetlen lesz. Nekem az elalvás olyan 1,5-2 óra, mert amikor lefekszek aludni ő akkor kel fel, és bárhogy fekszek sehogy se jó

neki. Pedig még csak félidőnél járok. Mi lesz később?!:D

22+4 hkm

2012. júl. 18. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Bocsi a hiányosságokért (most pótlom), gyorsan írtam ki, mert siettünk el itthonról.

A 16. hetet tapossuk.

A mellem miatt amúgy nekem is volt egy időszak már korábban mikor nem tudtam hason fekve aludni. De aztán kitaláltam rá egy módszert, ami bevált. A párna alatt, kb. a kulcscsontomnál és a vállam alatt egy pokróc van összehajtogatva félkör ívben, ez megemel annyira, hogy a mellem miatt simán tudtam még hason aludni. Ja, és kispárnával alszok. Utálom a nagypárnát, úgy érzem nem kapok levegőt tőle. Szóval remélem majd a korházba is bevihetem a kispárnámat, mert ha nem megkínlódok majd...

2012. júl. 18. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!