A Ti babátok medig tűrte, hogy hason aludjatok? Mivel jelezte, hogy már nem tetszik a dolog?
Szia!
Én kb a 23-24 hétig bírtam hason aludni és akkor utána amikor hasra feküdtem addig rugdosott amíg meg nem fordultam.A párom még nevetett is hogy biztos ráfeküdtem a fejére és azért rugdosott annyira,meg ilyenek...Azóta nem bírok hason aludni.Te kedves kérdező hány hetes vagy?Én 28 hkm
Én már a 10.hét környékétől nem tudok hason fekve aludni.Mondjuk lassan már mindenhogy kényelmetlen lesz. Nekem az elalvás olyan 1,5-2 óra, mert amikor lefekszek aludni ő akkor kel fel, és bárhogy fekszek sehogy se jó
neki. Pedig még csak félidőnél járok. Mi lesz később?!:D
22+4 hkm
Bocsi a hiányosságokért (most pótlom), gyorsan írtam ki, mert siettünk el itthonról.
A 16. hetet tapossuk.
A mellem miatt amúgy nekem is volt egy időszak már korábban mikor nem tudtam hason fekve aludni. De aztán kitaláltam rá egy módszert, ami bevált. A párna alatt, kb. a kulcscsontomnál és a vállam alatt egy pokróc van összehajtogatva félkör ívben, ez megemel annyira, hogy a mellem miatt simán tudtam még hason aludni. Ja, és kispárnával alszok. Utálom a nagypárnát, úgy érzem nem kapok levegőt tőle. Szóval remélem majd a korházba is bevihetem a kispárnámat, mert ha nem megkínlódok majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!