Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a fiuval ill összejönnétek vele ha a szüleiteknek nem feltétlenül tetszik a dolog?
olyan párt választok akire anyukámnak sincs panasza. Ő jót akar nekem és én tudom mikre gondol.
Nem állhatok össze egy szegény lecsúszott trógerrel... Valamire vinnem kell az életben és egy építő jellem kell mellém.
Szüleim nagyon ellene voltak mikor összejöttünk, őt pedig tiltották tőlem az ő szülei (Kb. mint Rómeó és Júlia), a két család nem bírja egymást régi "hagyomány" szerint. Itt nem az anyagi helyzet volt a gond, bár az is nagy különbség. A srác iszonyú züllött volt, hetente volt másik csaja, alkoholista volt, drogozott, rombolt. Én jókislány voltam. Mindenki azt mondta, hogy max 1 hétig tart majd a kapcsolatunk, még a közeli ismerősök is. Erre láss csodát: lassan 2 éve együtt vagyunk. A barátom megjavult, teljes mértékben leszokott (már több mint 1,5 éve) a drogról, alig iszik alkoholt (max bulikon 1 üveg sört), csak én vagyok neki, rá sem néz más csajokra. Szerelmesek vagyunk egymásba. Már az elején tudtuk, hogy egymásnak vagyok teremtve! Így meg sem fordult a fejünkben, hogy a szülőkre hallgassunk.:) Minél jobban tiltottak,annál jobban akartuk!;)
De ha nem engem nézünk, akkor tudok felhozni egy másik példát: a legjobb barátnőmet. Neki nagyon fontos szerepet játszottak az életében a szülők. A szülők folyton mondták neki,hogy szereznek neki egy gazdag pasast. Végül 1 év járás után kidobta a gazdag lány a nem gazdag srácot, aki borzalmasan szerelmes volt belé. A csaj azóta is egyedül van, és magányos, szeretetre vágyik. Ennyit ér a pénz...
Azt már döntsd el Te, hogy a pénz vagy a szerelem a fontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!