Barátnőm+gyerektéma a legkényesebb dolog! Hogy kéne kezelnem?
Van egy nagyon jó barátnőm.Évek óta ismerem,jóban vagyunk.Ő áll hozzám a legközelebb.A baba témában nagyon külön világ vagyunk.Ő irtózik a gyerekektől és a gondolattól hogy neki legyen.Viszont én most kismama lettem.
Nagyon féltem a reakciójától,de végül kellemes csalódás volt.Örült nagyon,és azóta is ha beszélünk egyből kérdezi hogy mi újság.Viszont ennek ellenére tudom hogy utálja a gyerekeket,és ezt valamelyik nap újra elmondta.
Nagyon rosszul esett és így nem tudom hogy kezeljem a dolgot.Nem beszélek sokat a baba témáról csak amennyi "érdekli",de kerüljem teljesen?Vagy mit csináljak?Nem rejti véka alá a véleményét és nagyon nem esne jól ha a jövőben látnám a fintort a fején vagy hallanom kéne az egyéb megjegyzéseit.Tényleg nem szereti a gyerekeket,egyszerűen annyira borzalmas véleménnyel van hogy hallgatni is rossz.
El fogunk távolodni emiatt?
Nekem is van egy barátnőm, aki nem akart sosem gyereket, és nem szereti őket.
Nekem van két gyerkőcöm, és vele nem a pelusozás a téma, ha megszokod majd, igazi felüdülés lesz, hogy van valaki, akivel nem a szaros pelenkáról(már bocsi a kifejezésért) kell beszélgetni.
Ha igazán jó barátnők vagytok, akkor fogadjátok el a másik at olyannak, amilyen. Az én barátnőm mindig hoz apróságot a gyerekeimnek, és aranyos velük. :)
Persze, neked majd lesznek új barátnőid, gyerekesek, akikkel egész nap a baba, meg a terhességed lesz a téma. de azért jó néha kiszakadni ebből.
Nos, én is a te cipődben járok/jártam. Ugyan a barátnőim nem utálják a gyerekeket, de szinte sírva könyörögtek hogy vetessem el. Borzasztóan megharagudtam akkor rájuk és ez azóta sem múlt el és soha nem is fog. Nálunk nem végződött jól a dolog, eltávolodtunk, részben az én hibám is mert nekem ilyen "barátnők" nem kellenek. De az ő fejükben is megváltozott valami, rájöttek hogy felnőttem, már nem lesz olyan a kapcsolatunk mint régen.
Ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot hogy ne járj úgy mint én, akkor leírnám: Biztosítsd a barátnődet hogy a kettőtök közti viszony nem fog változni, mindig ugyanúgy fogod szeretni őt. Igaz, most a baba miatt kicsit megváltozik az életed, de továbbra is szeretnéd hogy tartsátok a kapcsolatot. És keresd továbbra is a társágát és nem lesz baj.
37+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!