Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normálir? Másnak is volt...

Xtina22 kérdése:

Ez normálir? Másnak is volt ilyen vagy ez rossz dolog?

Figyelt kérdés
4-5 hetes terhes lehetek és majdnem minden nap jó párszor pár percre görcsöl a hasam és olyan érzés mintha megakarna jönni. Ugye nem vetélés jele és nem méhen kívüli terhesség?
2012. aug. 22. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
a nőgyógyászoddal beszélj mindenképp de szerintem magne b6-ot fog ajánlani de sok kismama nem tudja hogy ha keveset iszik az okozhat görcsöket napi 4 litert meg kell inni
2012. aug. 22. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Kb 5-6hetes koromig görcsöltem nagyon, azóta hetente talán egyszer előjön. Az orvosnak el is felejtettem megemlíteni, magamtól vettem magneb6-ot, az erre is jó.

8hkm

2012. aug. 22. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen jele a vetélésnek, méhen kívülinek.Annyiban egyetértek az előzővel, h nézesd meg magadat. De nem kell napi 4 liter folyadék! Egy felnőtt embernek napi 2, 2és fél liter folyadék javasolt. Terhességben ez 2,5-3 liter.
2012. aug. 22. 15:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-) első terhességem és hát nagyon féltem a babómat! Még nem voltam nőgyógyásznál de megemlítem neki feltétlen!
2012. aug. 22. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
A meg akar jönni érzés természetes, a görcs nem jó. Tényleg menj dokihoz, addig meg magnézium, de ne halogasd az orvost. Látni még nem nagyon fog semmit, de akkor is menj el szerintem. A többi kérdésedre is ő tud választ adni.
2012. aug. 24. 10:50
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem mind a két terhességem első néhány hete, vagy talán az egész első trimesztere ilyen volt, már nem emlékszem pontosan. Olyan érzés volt, mintha meg akarna jönni. De nem volt semmi gond.
2012. aug. 24. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
én is így voltam kb 3-5 héten keresztül de szerencsére elmúlt és egészsége kismama vagyok :) 7+5napos. Nem szabad egyből rosszra gondolnod.
2012. aug. 24. 13:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :-) megpróbálok poz gondolkodni! :-)
2012. aug. 24. 13:46
 9/9 anonim válasza:

Nem kell megijedned,szerintem normalis,nekem is gorcsolt aztan elmult a 8 heten ujra gorcsolt,most vagyok 12hetes es megint gorcsolget tobb mint valoszinu h azert mert tagul a mehem,mert a derekam is fajdogal.van ismerosom akinek wgyaltalan nem horcsolt es olyan is akinek a vegeig,minden terhesseg mas,nyugodj meg mert a bajt azt szerintem megereznenk.

Boldog babavarast!:)

2012. aug. 24. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!