Xtina22 kérdése:
Ez normálir? Másnak is volt ilyen vagy ez rossz dolog?
Figyelt kérdés
4-5 hetes terhes lehetek és majdnem minden nap jó párszor pár percre görcsöl a hasam és olyan érzés mintha megakarna jönni. Ugye nem vetélés jele és nem méhen kívüli terhesség?2012. aug. 22. 15:25
1/9 anonim válasza:
a nőgyógyászoddal beszélj mindenképp de szerintem magne b6-ot fog ajánlani de sok kismama nem tudja hogy ha keveset iszik az okozhat görcsöket napi 4 litert meg kell inni
2/9 anonim válasza:
Szia!
Kb 5-6hetes koromig görcsöltem nagyon, azóta hetente talán egyszer előjön. Az orvosnak el is felejtettem megemlíteni, magamtól vettem magneb6-ot, az erre is jó.
8hkm
3/9 anonim válasza:
Nem feltétlen jele a vetélésnek, méhen kívülinek.Annyiban egyetértek az előzővel, h nézesd meg magadat. De nem kell napi 4 liter folyadék! Egy felnőtt embernek napi 2, 2és fél liter folyadék javasolt. Terhességben ez 2,5-3 liter.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-) első terhességem és hát nagyon féltem a babómat! Még nem voltam nőgyógyásznál de megemlítem neki feltétlen!
2012. aug. 22. 15:38
5/9 anonim válasza:
A meg akar jönni érzés természetes, a görcs nem jó. Tényleg menj dokihoz, addig meg magnézium, de ne halogasd az orvost. Látni még nem nagyon fog semmit, de akkor is menj el szerintem. A többi kérdésedre is ő tud választ adni.
6/9 anonim válasza:
nekem mind a két terhességem első néhány hete, vagy talán az egész első trimesztere ilyen volt, már nem emlékszem pontosan. Olyan érzés volt, mintha meg akarna jönni. De nem volt semmi gond.
7/9 anonim válasza:
én is így voltam kb 3-5 héten keresztül de szerencsére elmúlt és egészsége kismama vagyok :) 7+5napos. Nem szabad egyből rosszra gondolnod.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :-) megpróbálok poz gondolkodni! :-)
2012. aug. 24. 13:46
9/9 anonim válasza:
Nem kell megijedned,szerintem normalis,nekem is gorcsolt aztan elmult a 8 heten ujra gorcsolt,most vagyok 12hetes es megint gorcsolget tobb mint valoszinu h azert mert tagul a mehem,mert a derekam is fajdogal.van ismerosom akinek wgyaltalan nem horcsolt es olyan is akinek a vegeig,minden terhesseg mas,nyugodj meg mert a bajt azt szerintem megereznenk.
Boldog babavarast!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!