Én mindig megéreztem, csakhogy mindhárom más nemű lett, mint ahogy én azt gondoltam:D
Kétlányos 23hkm.
2013. jan. 11. 14:57
2/12 anonim válasza:
Én éreztem, hogy lány lesz, egész a 19. hétig, amikor is megmondták, hogy fiú! :D
2013. jan. 11. 14:58
3/12 anonim válasza:
Mindig fiút éreztem. Két lányos, 21 hetes kismama vagyok.
2013. jan. 11. 14:58
4/12 anonim válasza:
Fiút éreztem az elejétől kezdve..aztán kiderült,hogy kislány.
2013. jan. 11. 15:01
5/12 anonim válasza:
Haha, válaszolók, jót nevettem :-D
Amúgy mi a férjemmel éreztük hogy kislány lesz, azt is szerettünk volna, és szüléskor derült ki hogy az is lett :) Addig takarta magát :)
2013. jan. 11. 15:03
6/12 anonim válasza:
kisfiút éreztem, de lányt várok :) ennyit az én megérzéseimről is.
szóval nincs okod az aggodalomra :)
amúgy én is jót nevettem a válaszokon :)
2013. jan. 11. 15:05
7/12 anonim válasza:
A 18.Hétig nagyon fiút éreztem.:D aztán valamiért elkezdtem azon agyalni h hát lehetséges hogy lány??álmodtam is vele..meg a férjem is hogy kislányunk lesz pedig ö fiút szeretett volna.:D na a 20.héten kiderült h a kis trónörökösünk kislány:Dtakarta magát sehogy se látszott...ugy 15perc múlva mondta a doki h na utoljára nézzük meg.(addig nézett minden mást)abban a pillanatban széttette a lábikóját és egyértelmüen látszott h leányzó.:)a hasam amugy nagyon kisfiús ugyhogy ez egy ilyen fura dolog.:D36hkm
2013. jan. 11. 15:18
8/12 anonim válasza:
Én nem érzek semmit! 19 hetes vagyok. Voltunk 4 D-n is, de nem mutatta meg magát.
A vágyam kislány, de érezni nem érzek semmit. Viszont álmodni fiúval szoktam :)
2013. jan. 11. 15:36
9/12 anonim válasza:
mindkettőnél tudtam,éreztem hogy mi lesz.
kislányom 2,5 éves
kisfiam 8 hetes :)
fogadtam is volna rá,ezek a női megérzések...
2013. jan. 11. 15:50
10/12 anonim válasza:
Én is biztosan éreztem, hogy lány lesz. Aztán közölte az orvos, hogy fiú. Szinte minden UH-n megmutatta magát! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!