Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi 4 szál cigi mennyit árt...

Napi 4 szál cigi mennyit árt a magzatnak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 14:38
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Van már két gyerekem, akiket oviba kell hordani, takarítani, főzni, mosni stb.

Nem engedhetem meg magamnak, hogy az utca közepén összeessek(sajnos megtörtént már)

2013. jan. 11. 16:20
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
hogy vagy képes cigarettázni, veszélyeztetni a kisbabád életét? nem kioktatni akarlak, de tudod sok ember mindent megtenne azért, hogy ne szülessen beteg gyermeke, ne növelje a kockázati tényezőket, te pedig nem tudsz önuralmat gyakorolni?
2013. jan. 11. 17:04
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, nem fog tetszeni,amit írok, de leírom, hogy szerintem nincs az a mentség terhesen, amit el lehet fogadni.

Erős dohányos voltam, már reggel cigiztem én is. Babaterezés előtt már 2 hónappal letettem. Kapartam a falat, és zabáltam. De inkább zabáltam, és híztam, mintsem, hogy rágyújtsak. Pedig terhesen történt a családban tragédia, mégis kibírtam. Egyedül egy dolog miatt, azért az kis életért, aki nem kérte tőlem,hogy legyen. De ha már van, akkor a kutya kötelességem vigyázni rá bármi áron. Ha véresre rágom a hiánytól a kezem, akkor is!

Más meg kapja a sorstól a beteg gyereket, úgy,hogy vigyázott magára a terhessége alatt!

2013. jan. 11. 17:24
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 hetes voltam mikor letettem a cigit!Nekem a gyerekem egészsége fontosabb,mint a dohányyzás,ez ad erőt,hogy ne gyújtsak rá!!!!!!
2013. jan. 11. 17:51
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez az összeesés nagyon jó duma....:D vicc!! Keress fel egy orvost!! Ez csak akarat kérdése!
2013. jan. 11. 18:57
 26/26 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy tetszett!
2013. jan. 11. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!