Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi 4 szál cigi mennyit árt...

Napi 4 szál cigi mennyit árt a magzatnak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 14:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
39%
Ugyanannyit, mint 5! Az aki szívja nem érdemel gyereket. És nem írom le hogy mit kívánok neki.
2013. jan. 11. 14:41
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden szál cigi árt.Nem magának a picinek ha nem meszesedik a méhlepény.A terhességem elött dohányoztam de mikor megtudtam h babás vagyok letettem.De a 34.héttöl erösen meszesedik a lepényem.A doki szerint attól lehet h cigiztem.Én nem kockáztatnék.Sokan vannak akik dohányoznak és semmi baj nem lesz.De a 30.héttöl csökkentheti a pici oxigénjét.
2013. jan. 11. 14:43
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem tesz jót a cigi a babának. Ha teheted inkább tedd le, legalább a terhesség idejére.
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
többet, mint kellene.
 5/26 anonim ***** válasza:
85%

Nyilván ártalmasabb, mint a nulla, de kevésbé ártalmas, mint húsz szál. Ha egyszerre nem is tudod abbahagyni, azért fokozatosan mindenképp hagyd abba. Gondolj arra, hogy a saját tüdőddel azt csinálsz, amit akarsz, de a babáddal nincs jogod ezt tenni, nem ő kérte, hogy cigizz, és ha kérhetné, biztos azt mondaná, hogy ne csináld, mert nem jó neki.

Tudom, milyen nehéz megállni, én is átestem ezen terhesen, de egy védtelen magzatra mindenképp tekintettel kell lenni, mert akármilyen kevés is az a négy szál, attól még neki a kevés nikotin is káros, hiszen gondolj bele, milyen apró kis teste van a tiédhez képest.

2013. jan. 11. 14:46
 6/26 anonim ***** válasza:
42%

Ha szeretnéd a gyermeked, és úgy gondolod jó Anya vagy/leszel, akkor leteszed a cigit, kész, nincs több!

Viszont ha bagózol, még ha napi 4, akkor is azar anya vagy, nem neked való a gyermek, mert ennyiről nem tudsz érte lemondani!

Lehet asztmás, allergiás a gyermek tőle, és miután megszületik, csak sírni, meg sírni fog, mert nem kapja majd meg a nikotin adagját...

Na meg ezért mindenki meg fog vetni, elítél!

A gyermekednek is milyen lesz, hogy a büdös kazán szagú anyját kell majd szagolnia!!!

2013. jan. 11. 14:53
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
láttunk már olyat, hogy valaki cigarettázás mellett szült teljesen egészséges babát, de én nem kockáztatnék... a saját egészségemmel még csakcsak játszok, de a gyerekével???
2013. jan. 11. 14:58
 8/26 anonim ***** válasza:
54%
2013. jan. 11. 15:18
 9/26 A kérdező kommentje:
Sajnos már elmúltam 15 hetes:/
2013. jan. 11. 15:19
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondjuk nem kéne bagózni nem gondolod??
2013. jan. 11. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!