Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 20-22 hetes magzatnak...

Egy 20-22 hetes magzatnak rátekeredhet a nyakára a k. zsinór? Ha igen, lehet belőle baj?

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rá tud tekeredni, de le is jön. Játszik vele úgyis a baba. Baj nem lesz belőle, mivel nagyon hosszú a zsinór és a babának is rengeteg helye van odabenn :)
2012. dec. 30. 16:10
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Napok óta jóval kevesebbet mozog, ezért kérdezem:(

2012. dec. 30. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:

A picikéd játszodozik a kzsinorral:)ne agodj!A kevesebb mocorgása miatt ne idegeskedj,érzik a frontokat és néha lustábbak!majd behozza a mocorgást:)

36hkm

2012. dec. 30. 16:16
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Nagyon remélem, hogy minden rendben van odabent. Bármit megadnék most egy szívhangfigyelőért...

2012. dec. 30. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Jajj ebben a korban nem fogod minden nap érezni a mozgását! Ne aggódj! :) :) Még nagyon sok helye van! :) Majd 28-29. héttől lehet rendszeres érezni és akkor már fogdoshatod is valamilyét amikor kitolja magát :P :) Azt hiszem én párszor a fenekét fogdostam már :P
2012. dec. 30. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
rendszeresen*** bocsi :)
2012. dec. 30. 16:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy elvileg nem kéne mindig éreznem, csak eddig éreztem, hogy rengeteget mozog és ezért hiányzik annyira..
2012. dec. 30. 16:27
 8/9 A kérdező kommentje:
3. baba.
2012. dec. 30. 16:30
 9/9 anonim ***** válasza:
én is ettől féltem de én már 39hetes körül lehettem mert annyira mocorgott a babám hogy 1-2kismama ijesztőnek találta.én ekkor megkérdeztem a szülésznőt éés ő mondta hogy nem olyan puha az a köldökzsinor hanem olyan mint a slag!nekem ehhez hasonlította
2012. dec. 30. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!