Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz lehet, hogy ha sokat...

Igaz lehet, hogy ha sokat nyújtózkodunk a terhesség alatt akkor a babára tekeredhet a zsinór?

Figyelt kérdés
2008. márc. 2. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem hallottam ilyet, és sokan nyújtózunk terhesség alatt:-) Én ki sem bírnám nélküle, és sokan álmukban is nyújtózkodnak.-)
2008. márc. 2. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt már hallottam hogy nem lehet nyújtózkodni, de nem értem miért.Ki hallott már olyat hogy valaki 9 hónap alatt egyszer sem nyújtózkodott.Nem hiszem hogy ettől rátekeredne a picurra a zsinór,nem ilyen könnyű az,mert akkor majdnem semmit nem lehetne csinálni.Sztem nem igaz,én is nyúkzotkodom, és idáig jól vagyunk, de remélem lesz olyan anyuka ,aki szülés után van, és sokat nyúltozkodott, és jól vannak.
2008. márc. 2. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nyújtozkodott(bocs)
2008. márc. 2. 13:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Jajj...:O)) nem jól fejeztem ki magam...:O) azt hallottam, hogy nyújtózni pld a szekrénytetejéről levenni vmit vagy magasbban léő ablakot kinyit ami kinyújtózással jár nem ajánlott....Köszi az infókat!!!
2008. márc. 2. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam itt olyat,hogy valakinek gondja volt belőle a 8. hónapban,megrepedt a burok,persze valamennyire biztos vigyázni kell, főleg a vége felé,de az elején nem hinném hogy ez gondot okoz.
2008. márc. 3. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!