Lányok! Menjek másik nőgyógyászhoz?!
Ma 18:29!
Ha elfogadsze gy jótanácsot, tényleg úgy írom: Sztk-s orvos, ha csak morog a bajusza alatt úgymond, akkor kérdezz rá nyugodtan. (És doktorúr, mekkora kb? Van szívhangja már?) Mert ezek a nagy rutinban tényleg elfelejtik, hogy az adott embernek ez nagyon fontos!
A másik , tudod, a maszekorvos is megkérdezi, h "megtartja-e" csak legtöbbször finomabban: pl. "Kívánt a terhesség?". Igen, itt is érezhető a tartalom és a forma....
Kedves 18:38! Tényleg köszönöm a kiemelt figyelmet, de nem nekem van szükségem segítségre! 33 éves vagyok, és messze nem hülye. Attól mert érzem a doki qrva rutinját, attól nem hagytam magam lerázni, én megkérdeztem mindent az sztk-s dokitól, UH képet is kértem , azt is kérdeztem, hogy ad-e, mert magától nem mondta. Köszi, a kérdezőnek írtam, hogy igen ezek már csak ilyenek.. Ne lepődjön meg rajta. Enniy!
17:24 , 17:25, 17:33, meg 18:29 voltam
"Magán orvos volt,nem sztk-s"
Ez esetben én tovább állnék, ha sztk-s akkor nem.
Értsd: Ennyi, amit csinált lényegében jelenleg elég, de egy magánorvostól jóval többet vár azért az ember.
Enyém leültetett megbeszéltük a továbbiakat életmód, terhesvitamin, vannak-e macskák (toxoplazma miatt), kihez menjek, mit csináljak, mikor menjek újra; megnéztük az embriót (úgy hogy én is láttam szépen a monitoron, bár értelmezni nem nagyon tudtam :))
Mindez megvolt 10-15 perc alatt, tehát a futószalag effektus mindenhol megvan, de mindent elmondott amit kellett szépen érthetően.
Ui.: Persze ha szakmailag maximálisan megbízol benne, akkor adhatsz még egy esélyt, az a lényeg, nem az, hogy bájcsevegjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!