30 hetes terhes vagyok, eddig 8 kilot hiztam,55 kilorol indultam, ez sok egy kicsit?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 14:10
1/6 anonim válasza:
Dehogyis :) Én is ennyit híztam eddig kb, és kb pont onnan indultam mint te. 32 hkm
3/6 anonim válasza:
57 kilóról indultam a 30. héten 68 kiló voltam. most a 33. héten vagyok kb 1 kiló jött azóta föl.
szerintem 8 kiló nem sok, meg azért ebben benne van már a baba súlya is, plusz a "tartozékai" :)
4/6 anonim válasza:
Én 50kg-ról indultam, és 3 hetesen 10kg volt rajtam. A végére még feljött 5 kg. Szülés után rögtön lement 10kg, a plusz 5kg pedig szépen lassan elkopott a babázással, éjszakázásokkal, stb. Nem volt szükségem tornára. Ne aggódj, a 8kg-d eddig egyáltalán nem sok. Teljesen ideális.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2013. jan. 9. 14:22
6/6 anonim válasza:
dehogy sok... sőt,még most fog jönni, ha elkezdesz vizesedni. Én 20-21 kg-t ingadoztam a lefelétől a fölfeléig, és mégis szülés után mikor hazajöttem, 2 kg-val voltam nehezebb, mint mikor terhes lettem.
Emlékszem, még szülés előtt hétfő reggelhez képest 11 kg-val voltam kevesebb, amikor szombaton itthon ráálltam a mérlegre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!