Szerintetek lehetek még terhes? 2pozitív teszt után, csütörtökön mentem volna dokihoz, de mielőtt indultam volna megjött. A doki szerint lehet még terhesség, menjek be hozzá jövő héten. Félek, hogy elment. Valaki járt már hasonlóan?
Szia!
Lehet csak az van,hogy a szervezeted emlékszik rá mikor kellett volna megjönnie neki!Mindenképp menj el orvoshoz,de én nem várnák még jó pár napot!Ha netán elment a baba akkor a hcg még mindig benne van a szervezetedben és attól még pozitív lesz a teszted!
Drukkolok.hogy ne legyen semmi baj.majd írd meg mi volt a dokinál ha voltál!
Nem értem,ma miért nem tudsz elmenni?Nincs közlekedés?Gyermekedet nem tudod kire hagyni?Dolgozol?
Ha fontos a terhességed kimenetele akkor nem szabadna holnapig várnod,ma kellene elmenned,tök mindegy melyik dokihoz nem?
Én legalábbis ha éjjel ha hajnal ha esik ha fúj elmennék!
9+1 hetes kismami.
Utolsó vagyok,ne haragudj nem bántásból írtam amit írtam!
Csak sokan írják,hogy nem mennek azonnal orvoshoz,csak majd ekor meg akkor.Én azt szoktam mondani,hogy nincs lehetetlenség csak tehetetlen ember...:)
A kicsi lányodat esetleg hagyhatnád másra amíg elmész egy másik dokihoz aki most épp rendel.Ultrahangot sem ártana csinálni,és biztosan ad valami magzat megtartó gyógyszert.
Ne idegeskedj szép higgadtan old meg a problémát.A stresszel még többet ártasz.
Drukkolok és feltétlen írd meg mi volt a dokinál!
Sajnos előfordulhat, hogy csak kémiai terhesség volt,ami nem indult be és sajnos megjöhetett és vége lehet..
Én is jártam így :(
De kívánom, hogy neked ne ez legyen. Viszont mindenképp menj el orvoshoz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!