Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hónapos terhes vagyok.42kg-r...

4 hónapos terhes vagyok.42kg-ról indultam, most 52 vagyok. Mit tegyek, hogy a bőröm és a lábaim bírják a "terhelést"? Egyre több erecske, visszér jelenik meg rajtam. Mivel tudnám ezeket megelőzni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 22:23
 1/1 anonim ***** válasza:

maszírozd sokat,esetleg hideg-meleg vizes váltózuhi a lábadra és esetleg még az a visszsér elleni krém,de arról kérdzed meg a dokit,hogy szabad e,nehogy a felszívódó anyag a babát is károsítsa...az első kettő jó rá:)

nah meg a tapbett az csodát tesz,vegyél schollt azt a gélest,hogy elolszlassa a súlyod,mondjuk jobb lenne az a teleshopos,ami tényleg eloszlat de az marha drága

2009. jún. 5. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!