Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől vizesedik a lábam?...

Mitől vizesedik a lábam? Mivel tudom elmulasztani? és mivel tudom megelőzni, ha elmúlik hogy ne vizesedjen vissza?

Figyelt kérdés
iszonyuan bedagad.ha pedig elkezdem felfele emelgetni,vagy forditani nagyon begörcsöl.függ a vizfogyasztástol ez,hogy melyen mértékü a vizesedés?eddig semmi nem volt,de most egy picit többet kellett mozognom ezen a héten mint az elmúlt kettöben és kezdett vizesedni,most pedig már nagyon nagy dagadt.a vérnyomásom nem magas.32hetes vagyok
2010. jún. 12. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én is dagadok, főleg ebben a melegben. Nagyon figyelj oda a sófogyasztásra!Csak minimálisat fogyassz, ne nagyon egyél sós ropogtatni valókat és ne fűszerezd agyon a kaját. Egyél este három-négy almát, nekem szokott segíteni. Ha ülsz vagy fekszel viszont mindenképpen tedd fel a lábad, mert gond lehet ha lógatod!

A vízfogyasztásra nem tudok mit mondani, ha keveset iszol ebben az időben az sokat árt, igyál inkább sokat löketszerűen, mert az vízhajtó hatású.

2010. jún. 12. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igyál sok folyadékot és amikor csak tudod pocold fel a lábad,nekem beválik
2010. jún. 12. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Én még a gyümölcsnapot tudnám javasolni, rengeteg gyümölcsöt kell enni egész nap, plusz mellé sokat kell inni. Nagyon jó vízhajtó hatású, nekem terhesség alatt nagyon bevált. Na és persze ahogy az előttem szóló is írta, minimális só, ha bírod, akkor sómentes kaja, plusz az erős fűszerezés is kerülendő. Rakd fel egy párnára a lábaidat, és pihenj sokat. A gyümölcsnapról még annyit, hogy szülés közeledtével azért óvatosan vele, mert én szülés előtti napon pont gyümölcsnapot tartottam (három héttel korábban szültem, mint ahogy ki voltam írva), és nem ártott volna az előtte lévő napon kicsit energiadúsabb kajákat fogyasztani. De neked messze még a szülés, így heti egy gyüminap nem árthat. Jó babavárást, könnyű szülést!
2010. jún. 12. 14:43
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi, hogy irtatok. igyekszem betartani amit irtatok. Remélem segit.mindjárt iszom gyorsan 4-5dl vizet,hátha segit.csak most ettem jégkrémet,és egy picit várok. hirtelen jött be ez a nagy meleg,a sok mozgás,szerintem folyadékot se ittam annyit mint szoktam,és tényleg ettem elég sósakat is múlt hét közepétől
2010. jún. 12. 16:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés.A baba is vizesedik ilyenkor? Ettől lesz vizfejü némelyik kisgyerek?
2010. jún. 12. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Dehogyis,ez csak a te szervezetedet érinti!
2010. jún. 12. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Nyugi , a vízfejűségnek ehhez köze sincs. Viszont az hogy 4-5 dl vizet iszol szerintem kevés. Pl. nekem vesegondjaim vannak, két napja görcsölök megint. Ma már kb. 5és fél liter folyadékot megittam. Pukkadok ki, de legalább járok eleget pisilni és szűnnek a görcseim. Reggelre biztos, hogy minden víz is kimegy a végtagjaimból:)
2010. jún. 12. 17:45
 8/9 A kérdező kommentje:
úgy értettem,hogy egyszerre iszom most 4-5dlt.egyébként kb 2l az átlagfogyasztásom.sokat hiztam,lehet nem birják a lábaim a nagy súlyt.72kg vagyok,ránézésre nem vagyok kövér,csak nagy a hasam.48kgval kezdtem.
2010. jún. 12. 18:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha sokat iszom attol is vizesedik a láb?
2010. jún. 13. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!