Mivel tudnám elmúlasztani a hányingeremet?
Szia Sorstárs! Széntén 8 hét és állandó hányinger. Hányingerem van ha éhes vagyok, aztán az evéstől, utána meg attól, hogy ettem, de legjobban attól van hányingerem, ha 2 kortynál több vizet iszom egyszerre. Nekem nem segített a B6 vitamin , de azért érdemes kibróbálni.
Nekem talán az jön be, ha csipegetek. Nem az étkezések között, hanem az rendes étkezésekre szánt kaját egy órán át csipegetem. Illetve picit segít a korpás keksz.
A terhesség, szülésre homeopátiával a link alatt letölthető. Hátha segít.
És a vitamin is mehet.
Ha nagyon kikészít egy ismerősömnek daedalont ajánlott az orvos.
Sajnos azonnali magoldást nem tudok. Mindenképpen patika.
Szegény...
jobbulást
Szegény!
Együtt érzek, pont így voltam a lányommal.
Nekem semmi nem segített, így éltem a 13 hétig, utána egyik percről a másikra elmúlt.
Próbálj mandulát rágcsálni, ez állítólag segít. Vagy kekszet eszegetni, én a 13 hétig kizárólag sajtos kenyéren éltem.
Kitartás.
Nekem detto ugyanígy volt:)5-6hétig folyamatosan,24órába hányingerem volt,már sírtam annyira elviselhetetlen volt,meg még akkor nemtudtam hogy mitől vagyok ilyen rosszul,csak miután vettem egy tesztet.De hányni soha nem hánytam,de szerintem ez annál is rosszabb...nekem se használt semmit,de enni,se inni nagyon nemtudtam,a 11.héttől meg mintha elvágták volna:)Remélem nálad is minnél hamarabb megszűnik:)
(14h)
Szia!
Nagyon sajnallak!En ugyanigy voltam,3 honapig reggeltol estig.
Piritost probaltad mar?Vagy ami nekem segitett par korty jeghideg cola.
Kitartas,nem sokara elmulik:)
A terhesség első harmadában jelentkező hányinger nagyon jól enyhíthető Homeopátiás készítményekkel.
Ilyenek a : SEPIA , IPECA , TABACUM , COCCULUS , IGNATIA , és a NUX VOMICA
Próbáld ki valamelyiket , biztosan segít neked is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!