Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel tudnám elmúlasztani a...

Mivel tudnám elmúlasztani a hányingeremet?

Figyelt kérdés
Esküszöm nem bírom tovább. Reggeltől estig hányingerem van. Evés közben előtt és utána is. ökmindegy mit eszek almát sajtal, müzlit vagy vajaskenyeret. Egyfolytában megállás nélkül. A legjobb, hogy nem is tudok hányni. Tegnap este is úgy aludtam el, hogy még a hideg is rázott. Teljesen ki vagyok már merülve és össze kellene szednem magam mert az 1 éves kisfiammal foglalkozni kell. Még csak a 8. héten járok. B6 vitaminom sajnos nincs itthon.
2010. febr. 17. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia Sorstárs! Széntén 8 hét és állandó hányinger. Hányingerem van ha éhes vagyok, aztán az evéstől, utána meg attól, hogy ettem, de legjobban attól van hányingerem, ha 2 kortynál több vizet iszom egyszerre. Nekem nem segített a B6 vitamin , de azért érdemes kibróbálni.

Nekem talán az jön be, ha csipegetek. Nem az étkezések között, hanem az rendes étkezésekre szánt kaját egy órán át csipegetem. Illetve picit segít a korpás keksz.

2010. febr. 17. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

A terhesség, szülésre homeopátiával a link alatt letölthető. Hátha segít.

És a vitamin is mehet.

Ha nagyon kikészít egy ismerősömnek daedalont ajánlott az orvos.

Sajnos azonnali magoldást nem tudok. Mindenképpen patika.

Szegény...

jobbulást

2010. febr. 17. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Szegény!

Együtt érzek, pont így voltam a lányommal.

Nekem semmi nem segített, így éltem a 13 hétig, utána egyik percről a másikra elmúlt.

Próbálj mandulát rágcsálni, ez állítólag segít. Vagy kekszet eszegetni, én a 13 hétig kizárólag sajtos kenyéren éltem.

Kitartás.

2010. febr. 17. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem detto ugyanígy volt:)5-6hétig folyamatosan,24órába hányingerem volt,már sírtam annyira elviselhetetlen volt,meg még akkor nemtudtam hogy mitől vagyok ilyen rosszul,csak miután vettem egy tesztet.De hányni soha nem hánytam,de szerintem ez annál is rosszabb...nekem se használt semmit,de enni,se inni nagyon nemtudtam,a 11.héttől meg mintha elvágták volna:)Remélem nálad is minnél hamarabb megszűnik:)

(14h)

2010. febr. 17. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnallak!En ugyanigy voltam,3 honapig reggeltol estig.

Piritost probaltad mar?Vagy ami nekem segitett par korty jeghideg cola.

Kitartas,nem sokara elmulik:)

2010. febr. 17. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
igazabol a hanyingeresek, bar vacak tudom en örüljenek en vegighanytam az elsö 14 hetet a szo szoros ertelmeben. Hanytam reggel, reggeli utan, ebed elött stb... a vegen rajöttem a tutira reggel inni 6 deci vizet gyomormosas megvolt es akkor delelött jo volt delutan ugyanez es a napi 2 hanyas sima vizzel rendszer lett. De a hanyinger leküzdesere, reggel ne kellj fel egyböl egy kis keksz vagy hideg viz par korty tea nyugodtan nagyon lassan. Tömeny citrom le nekem ez valt be igazan, annyira savanyu volt, de utana legalabb 2 orat semmi. vagy a masik meglepö a tej jegkockaval, ha langyosan ittam jött vissza egyböl, söt meg a hütöhideg is, de ha jo fagyos volt az csodakat tett :)Kitartas mindenkinek! Utana egy kicsit jobb lesz majd lehet a gyomoregesre panaszkodni, arra megint a tejet javasolnam :) De utana meg mar egy kis csoda lesz a kezetekben :)
2010. febr. 18. 03:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem segített a B6, de a sima Béres B6, nem a magnéziumos.Szerencsére nekem napközben nincs hányingerem, csak a hajnali órákban.Több könyvben olvastam, hogy jó még ilyenkor a gyömbéres keksz.A kamillateának is van egy ilyen hatása. A coláról én is hallottam, hogy hatásos lehet. Nekem az vált be a legjobban, hogy még felkelés előtt az ágyban ettem egy hideg gyümölcsöt, narancsot vagy almát.Egy óra múlva már reggelizni is bírtam.Rájöttem, hogy csak ennem kell, és akkor elmúlik.
2010. febr. 18. 08:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a citromos viz nagyon bejött:) 2dl viz, belecsavartam 1 egész citromot, és elmult:) Minden reggelt ezzel kezdtem. 17hKM
2010. febr. 18. 08:55
 9/9 anonim ***** válasza:

A terhesség első harmadában jelentkező hányinger nagyon jól enyhíthető Homeopátiás készítményekkel.

Ilyenek a : SEPIA , IPECA , TABACUM , COCCULUS , IGNATIA , és a NUX VOMICA

Próbáld ki valamelyiket , biztosan segít neked is !

2010. febr. 18. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!