Lábgörcs. Másnak is? Hogyan lehet elmulasztani?
Igyál még mellé kálciumot, hátha.
Nekem kicsit enyhítí, volt hogy nem tudtam lábra állni. de simán a magne b6 nekem sem volt elég.
nekem napi 1000 mg kálciumot írt fel a dokim, és azóta nincs lábgörcs. Plusszban meg még a fogaknak is jót tesz. :)
A Mg nekem erre kismiska volt, semmi, nulla... Abba is hagytam a szedését.
39 hetes km
Ahogy a többiek is írták, magnézium és kalcium. És napközben próbáld kicsit pihentetni a lábaidat. Ha tévézel vagy pihensz, polcold fel, tegyél alá egy nagyobb párnát.
Nekem sajnos visszereim vannak a terhesség előtti időkből, eddig szerencsére nem voltak görcseim. De rákérdeztem a dokinál én is, mert anyumnak is gondok vannak a visszerekkel, őt műtötték is, és ő gyakran szenved a görcsök miatt. Szóval rákérdeztem s nekem a doki mondta a magnézium+kalcium párosítást. De ha pezsgőtablettában veszed be őket, akkor vigyázz, mert az meg vesekövet okozhat :(
Nekem a doki a magnéziumra lábgörcsök esetén a Magne B5 ivóoldatot javasolta. Az hatékonyabb mint a tabletta.
Jobbulást és kitartást,
37 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!