Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2. babámat várom és kezdek...

2. babámat várom és kezdek depressziós lenni, mit lehetne szedni vagy tenni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 13:10
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Valójában én is így látom, hogy nem a pénz a legfontosabb.

De 2.gyereknek nincs helye egyenlőre a kis házunk miatt. 1 cm helyünk sincs kiságynak pl.

Szerencsére nincs hitelünk, házra gyűjtünk egyenlőre, de semmit nem tudunk kezdeni a megtakarítással, mert nem tudnánk visszafizetni a hitelt egy fizetésből.

(10 h vagyok írjál nyugodtan a privátomra debreceni kismama :) )

2013. jan. 7. 13:55
 22/32 A kérdező kommentje:
20-as ezt meg se hallottam. Nem kívánom, hogy így járj. A védekezés -bár nem tartozik Rád- megvolt.
2013. jan. 7. 14:00
 23/32 anonim ***** válasza:
41%
a tények bizonyítják hogy a védekezés sajnos nem volt meg
2013. jan. 7. 14:03
 24/32 anonim ***** válasza:
Na megjött az értelem a 20-as válaszoló személyében,na pont az ilyen emberkék járnak ugyan így csak akkor amikor nem is gondolnák,úgy hogy jobb ha vigyázol a szádra mert te veled is bármikor előfordulhat lehet nem ez a szitu de egy olyan amit nem kívántál és akkor megértheted hogy mi most miről írogatunk!!!a másik hogy mi is védekeztünk de jönni akart és tudom hogy oka van,főleg az hogy amikorra ki vagyok írva a mamám (akit írhatnék második anyukámnak) 20 éve hogy elment és tudom hogy ő küldte nekem a kicsit és tudom hogy nem engedi ő sem hogy a semmiben éljünk ,hinni kell és látni a jót!!!!!okés??;))
2013. jan. 7. 14:06
 25/32 A kérdező kommentje:
Köszi! ;) Így van!
2013. jan. 7. 14:07
 26/32 anonim ***** válasza:
most látom hogy 10 hetes vagy,jaaaaaj ekkor még én is nagyon magam alatt voltam ám:((de ahogy nő a poci ,érzed a kicsit ahogy telik az idő mindent sokkal szebbnek fogsz látni hidd el nekem ezt is tapasztalatból írom...ui:én most 25 hetes km vagyok;)
2013. jan. 7. 14:08
 27/32 anonim ***** válasza:

Hát ha meg védekezés mellett sikerült be,akkor ti se akartátok.Miért nem mentél abortuszra??Szerinted jobb lesz így a gyereknek,ilyen körülmények között??És persze nem a pénz a legfontosabb,de abból tudsz neki megvenni mindent ami kell,ellátni őt,táplálni,felnevelni,megteremteni azt az élethelyzetet ami egy gyerek egészséges fejlődéséhez kell!!!

És lehet homokba dugni a fejünket,és megsértődni ezeken a dolgokon,de ez akkor is így van!!!

2013. jan. 7. 14:10
 28/32 anonim ***** válasza:
Na ugye hogy jobb már???:)-ne tartsd magadban a rosszat azt ki kell írni vagy beszélni...mert megmérgez!!Fel a fejjel és légy vidám boldog kismama!!!!:))
2013. jan. 7. 14:10
 29/32 anonim ***** válasza:
76%
27-es te vagy a frankó emberke aki ha valamit nem tervez akkor kiiktat!!!!!!!De nem hála az égnek hogy nem minden nő ilyen,mert akkor lenne ám a világon nagy baj!!!Mi sem terveztük hogy az ember hogy tudja megölni a gyerekét ha nem pont időben jön,egyszerűen az ilyenektől mint te a hátamon fel áll a szőr..de most már tudom miért van ilyen nagy szád!!-te nem félsz attól hogy így jársz mert te egy kaparással elintéznéd!!!!Aztán hogy ezért mit kapnál cserébe az élettől ,inkább bele se gondoljunk,mert ott kapnád vissza ahol legjobban fáj!!!Ezt azért tartsd szem előtt!!!
2013. jan. 7. 14:14
 30/32 A kérdező kommentje:

Akartuk a testvért, csak előbb kellett volna egy munkaviszony, hogy ne gyesre jöjjek, hanem gyed-re, mert nem mindegy.

Az abortusz szóba sem jöhet nálunk.

Most mennem kell itthonról, közbe veszek magnéziumot, mert az el fog kelni.

Köszi lányok!

Szép napot nektek!

2013. jan. 7. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!