2. babámat várom és kezdek depressziós lenni, mit lehetne szedni vagy tenni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 13:10
11/32 A kérdező kommentje:
A baba dolgok meglesznek, mert az elsőnek megvolt mindene. A férjem is idegesebb mostanába, annyira megy a pénz, hogy semmi felesleg nem marad.
2013. jan. 7. 13:29
12/32 anonim válasza:
Na akkor gondolj bele az én helyzetembe:2 éves iker fiaim vannak,nem az egy helyben ülős "fajtából":),erre jön az hogy nem terveztük vagyis nem mostanra...nagyon nem,DE hidd el mindennek oka van ha most még nem tudod mi akkor később majd megtudod,de fogadd el hogy ha egy baba jön annak is nagy oka van még ha nem is tervezték sőt talán akkor még nagyobb!!!nekünk minden jelzálog alatt van,még anyumék háza is miattunk,itt a nagy teher a fejünk felett,a férjem kiment dolgozni hogy tudjuk a törlesztőt fizetni és meg nem mondom neked hogy mikorra mászunk ki a nagy addóságainkból,ami csak amiatt van mert dolgozni akartunk csak az állam nem azokat támogatja legjobban...na de ez más téma,szóval amikorra én most szülök pont akkora gondoltam visszaállni dolgozni hogy érezzem azt hogy vagyok vki én is teszek le vmit az asztalra,de nekem nem ez lett megírva és most már elfogadom,mert nehéz volt elfogadni annyira féltem hogy depis leszek,de mivel hiszek a hit erőt adott,nagyon sok erőt és tudom hogy soha nem maradok Isteni segítség nélkül!!!!Ne engedj a gonosznak állj fel a padlóról és csak azt nézd ami boldoggá tesz,hisz vkinek sok pénze van de nem lehet gyereke,vagy nem egészséges a gyermeke,vki mit meg nem adna azért ha ölelhetné a gyermekét....egyszóval ne a rosszra figyelj csak a jót keresd!!!CSAK A JÓT....;)
14/32 A kérdező kommentje:
Az aggaszt, hogy 4-en hogy fogunk kijönni a gyes+fizuból. Nem így kéne várni a 2. gyerekemet. Főleg én tehetek róla. S tudom vannak ettől nehezebb helyzetben lévők is.
2013. jan. 7. 13:32
15/32 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató szavakat! Igazad van teljes mértékben, agyban én is így gondolom.
Debrecenben lakunk.
2013. jan. 7. 13:35
16/32 anonim válasza:
Debreceni vagyok én is! Ha van kedved találkozhatunk! :):)
17/32 anonim válasza:
tudom hogy a pénz az sokban megkönyíti az ember dolgát de ha bele gondolsz van akinek nagyon sok van vágyik gyerekre és nem lehet neki vagy olyan beteg hogy nem tudnak rajta segíteni és nagyon sok olyan család van aki szegény ,egészségesek és boldogok azt írod hogy nincs helye a kicsinek érdemes lett volna megnézni jó multkorában azt a riportot a tv-ben ahol a 17ik gyerek jön két szobába élnek félig kész konyhában és mégis jól vannak nekünk ,biztos neked is ez felelőtlenség és érthetetlen de ők biztos úgy gondolják ha 16 felnőtt fel nő a 17-ik is ne streszeld magad élvezd a terhességet ha megvan a picinek mindene az elsőtől akkor nagy kiadásotok nem lesz egy ideig szükösebben lesztek aztán rendeződik csak fel a fejjel ,én is a másadik babámat várom és nem sok jóval bíztat a dokim hiid el ez sem jobb helyzet mint a tiéd de én tudom hogy minden ok ne engedd el magad mert minden ok lesz meglátod
19/32 anonim válasza:
Én Szolnok megyében,DE jó lenne ezt az egészet ott elkezdened hogy ne magad hibáztasd mert nincs miért,engem tudod mi idegesített fel??mióta 'tojok' az egészre ?mikor rájöttem hogy minden a pénzről szól:ideges voltam mert a számlák gyűltek/gyűlnek és ezt kin/kiken vezettem le ?:hát a kicsiken:(na akkor kaptam a fejemhez és elkezdtem máshonnan nézni az egészet,mondjuk ami még nagy erőt az nekem az a férjem,a másik felem,mert ő az!!!már 8 éve;)ha én vagyok lent felállít ha ő én segítem,tudod nagyon nehéz így két kicsivel meg egy lakóval hogy nem tudom megvenni azt amit szeretnék nekik,de BOLDOG vagyok,mert tudom jobb jöhet,tudom azon van a férjem is hogy jobb legyen,és még lehet ez pár év,de mire igazán felfogják a kicsik addigra talán elérjük azt amit szeretnénk;)Adja a Jó Isten hogy nektek is jobb és jobb legyen és kezd el örülni mert van miért,anya vagy ,feleség vagy és ne engedd hogy a pénz irányítson a boldogság nem ott kezdődik,csak próbáld meg egy napra a gondokat félretenni ,nem egy könnyű feladat de tapasztalatból írom hidd el menni fog és ha ezt megtetted majd rájössz hogy sokkal szebben is lehet élni,csak tudni mit hova mi elé tenni....;)
20/32 anonim válasza:
Nem akarlak bántani kedves kérdező,de akkor miért vállaltátok be ezt a babát?Vagy miért nem védekeztetek?
Esetleg abortusz?Tudom,majd most jön a lepontozás,de ahogy a te szavaidból kiveszem,te se nagyon örülsz ennek a babának így.Tényleg nem bántani akarlak,csak szomorú olvasni hogy mennyire kétségbe vagy esve,és nem tudod boldogsággal megélni a babavárást.Csak a gond,a bánat,a kétségbeesés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!