Egy kismamának milyen praktikák vannak, hogy hason tudjon aludni?
Figyelt kérdés
Természetesen nagyobb pocakkal és úgy, hogy ne nyomja össze a babát(tehát nem csak úgy simán hasra fordulni)
Remélem érthetően fogalmaztam:)
2012. dec. 28. 11:53
1/3 anonim válasza:
Terhespárna (szopipárna)
Nagyon sokáig tudtam vele félig-meddig "hason" feküdni. Terhesség előtt csak hason tudtam aludni, úgyhogy hamar meg kellett találni a megoldást :)
De utána is, ha oldalt fekszel, és átöleled, úgy is nagyon kényelmes...
2/3 anonim válasza:
Kicsit oldalazva fekszem a paplannal betámasztok a hasamnál felhúzom az egyik térdem és úgy :D na ehhez kell képzelőerő az tuti de én így tudok és félig meddig hason vagyok de a kicsit nem nyomom össze végképp :D Sokáig tartott de sikerült megtalálnom a kényelmes pózt :)
30hkm
3/3 anonim válasza:
Én is így csináltam, mint az előttem hozzászóló, még 40. héten is így aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!