A korán megjelenő előtej (kb.15. hét) jelezheti azt, hogy szülés után lesz elég (sok) teje a kismamának?
Vagy nincs összefüggés? :) Nem találtam erről semmilyen cikket, ezért is vagyok kíváncsi a tapasztalataitokra!
Nekem a 15. héttől majdnem minden nap van előtejem, jelenleg a 19. hétben vagyok :)
8-10 hetesen volt előtejem. Az elején míg 40-50 miliket szopizott a babám sok volt a tejem, mert volt 60 milli egy ciciben, de mikor 200-250-et evett volna, kevés volt.
4 hónapos koráig szenvedtem a szoptatással, mindent ettem ittam, fejtem, nem lett több, majd hozzá tápláltam, és akkor reggel este szopizott, majd 6 hónaposan reggel este tápszer.
nincs összefüggés, az előtejet a mell a terhesség 14. hete után kezdi termelni
sok tejed attól lesz, ha megfelelően táplálkozol, kellő mennyiségű folyadékot iszol, igény szerint (vagyis ahányszor csak kéri a baba) szoptatsz és nem adsz az első pár hónapban cumit neki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!