Van valami köze szülés közeledtéhez ha kezd e mellemböl szivárogni az elötej?
Figyelt kérdés
elsö babás vagyok nemigazán tudom!35hets vagyok2010. jan. 3. 22:23
1/9 anonim válasza:
Nekem már hamarabb is szivárgott,mint 35 hét,mégis túlhordtam 6 nappal.
2/9 anonim válasza:
Állítólag már a 25. héten termelődni kezd az előtej, tehát nem a szülés közeledtét jelzi.
3/9 anonim válasza:
nekem is volt már 35. hét előtt, szülés előtt pár nappal meg ha kinyitottam a melegvizet, szó szerint folyt a tejem, 40. héten szültem :)
4/9 anonim válasza:
Nekem is már igen korán volt előtejem,valamikor a terhességem közepe felé kezdődhetett,2 nappal a kiírt időpont előtt szültem.
5/9 anonim válasza:
nekem már a 18. héttől volt a vége felé már naponta folyt pár csepp. ez csak jót jelent, nem feltétlenül a szülés kezdetét. nekem progr. császár volt a 39. héten, faros nagy baba lett meg a szívemmel is volt gond korábban
6/9 anonim válasza:
Nincs szerintem. Az elso babammal a 25. hettol volt elotejem, most a masodik gyermekemet varva a 13(!!!). heten vettem eszre eloszor, hogy foltos a melltartom. A 34. hetben vagyok, most ha zuhanyzom a meleg vizsugar hatasara mar csopog. De nem szandekszom a 40. het elott szulni (elsore is a kiirt datum kornyeken szultem).
Jah, es meg jelenteni sem jelent semmit szoptatas szempontjabol: az elso babamnal szules utan ket hettel elapadt az elotej is, az anyatej be sem indult...
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat utólsó válaszoló sajnálom hogy nemtudtál rendesen szoptatni azt tudom hogy sokat számit!!a szoptatás
2010. jan. 4. 12:38
8/9 anonim válasza:
Szia nincsen nekem most is szívárog,pedig csak 8 hetes terhes vagyok.
9/9 anonim válasza:
18:35-ös vagyok az első terhességnél is szintén az elejétől szivárgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!