Hogyan vettetek erőt a szülés közeledtéhez?
Be kell feküdnöm a kórházba és az a bajom, hogy ha megindul a szülés akkor nem lehet bent velem a párom influenza miatt.
Ő adott volna nekem erőt! Állandóan sírógörcs kerülget!
Féltem a babámat, nem akkarom, hogy baja legyen.
Próbálok a babámra koncentrálni majd, de a fájdalomtól nem tudom hogyan sikerül!
Szia!Az egész 9 hónap alatt azt hajtogattam,hogy én szeretném ha a férjem bent lenne velem a szülésnél.Végül is úgy alakult,hogy kis komplikáció miatt valahogy kint meredt.És nem bántam meg.Így tudtam csak magunkra figyelni.Vajúdás alatt kimentem hozzá,hogy kicsit beszélgessünk,terelje el a figyelmem,de nekem legalább is rosszabb volt-ingerelt,hogy nem tud segíteni és csak össze vissza beszél.
Hidd el,menni fog az egyedül!Mi nők nagyon erősek vagyunk!És gondolj bele-így te látod meg először a kicsit :-)
Szia!
Ne rágódj ezen. Hidd el, mikor itt lesz az ideje, és jönnek a fájások, abszolut ki tudod zárni a külvilágot, és csak azon leszel, hogy az adott fájáson túllegyél, és hogy milyen jó lesz,ha már kint lesz az a kismanó.
Lehet, hogy sovány vigasz, de a szülésznő ott lesz veled végig, és ő bárkinél jobban meg fog érteni.
Kitartást és könnyű szülést!
Ui.: nem tudom, mikorra vagy kiírva, de hátha "lecseng" addig az influenza, és feloldják a zárlatot. De azért érthető,hogy minden ilyen korlátozó döntés a baba és a mi érdekünkben történik.
Szia leendő anyuka!
Ne aggódj,lélekben biztosan Veled lesz a párod!Húnyd be majd a szemed,s előtted lesz a várva várt babócád és mellette szeretett kedvesed!Koncentrálj hát Reájuk!Légy erős,Isten veled lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!