Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 20. hétben kezd szivárogn...

Ha a 20. hétben kezd szivárogni az előtej, akkor tuti lesz tejem szülés után?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 08:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen.

Nekem például abszolút nem volt előtejem,csak szülés után indult be és rengeteg tejem volt,pedig a kisfiam nem szopizott és fejnem kellett.

Egy ismerősömnek meg volt előteje és alig volt teje szülés után.De az ellenkezőjére is tudok példát.

Tehát erre nem lehet alapozni.

Boldog babavárást!

2012. ápr. 16. 08:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem

nekem volt elötejem a végén csöpögött is melegvizes tusolásnál.

mikor megszültem 4 napig egyetlen csepp sem jött. lányom szépen szopott, majd már a korházban meleda mellszívot kaptunk és figyelte a szoptatós növér hogy csinálom, de egyetlen csepp sem jött le.

Adtak homeos bogyót, és akkor kicsit beindult, de nem volt tejbelövelésem, és a bogyók nélkül elapadt szinte teljesen, pedig szoptattam mint egy ösanya, a gyerek meg ordított mint aki éhen hal.

2012. ápr. 16. 08:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt előtejem , elég sok, de aztán csak nagyon kevés ideig tudtam szoptatni a kisfiam! :(
2012. ápr. 16. 10:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 16. héttől volt előtej, és 11 hónapig szopott a fiam, de ne vonj le messzemenő következtetéseket, én is azt mondom!
2012. ápr. 16. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is sok előtejem volt, nagyon örültem neki, mert azt hittem ez azt jelenti, hogy tuti fogok tudni majd szoptatni, de sajnos nem jött össze. Úgyhogy szerintem sincs összefüggés.
2012. ápr. 16. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!