Más kismamának is volt ez?
Nekem 2 hete volt egy ilyen, azt hittem szülök. Mozdulni nem bírtam iszonyatosan görcsöltem. Aztán elmúlt, én akkor no-spát vettem be. Azóta nincs ilyen. Nekem nem írt semmit a doki. Ha tényleg tartós állapot nálad, és nagyon fáj, akkor vedd be a gyógyszert, nehogy kinyíljon a méhszájad.
Jobbulást neked.
Kétlányos 19hkm.
Ha az orvos azt mondta,hogy szedheted nyugodtan,akkor szedd!!Szinte minden gyógyszer betegtájékoztatójában az áll,hogy nem szabad terhesen szedni,de ha az orvos azt mondja,hogy szedheted,akkor szedd!!
Egyébként nekem is vannak alhasi fájdalmaim.A múltkor szó szerint annyira fájt,hogy azt hittem megszülök és kiszakad a húgyhólyagom!Alig bírtam menni.Vettem be magnerotot és feküdtem utána.Nekem is kb 2 hete jelentkezett a hátfájás.
Szedd a gyógyszert,és pihenj sokat!!
19 hkm
* ja és mensi szerű görcseim is vannak már lassan egy hete,majdnem minden nap!!
Utolsó voltam.
Koszi szépen a válaszokat!
igen, szedek magneziumot napi 2x. csak attol tartok h vmi más gond lesz. nem bíztam ebben a dokiban, az enyém nem volt ott, akinél meg jártam egy 80 éves bácsika volt, aki még csak a muszerekhez sem értett....meg sem vizsgált :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!