Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismamának is volt ez?

Más kismamának is volt ez?

Figyelt kérdés
Alhasi fájdalmaim vannak, erosen szur és érzem ezt hátul a derekamban is, meg a szeméremcsontomban is. Sokszor alig tudok megmozdulni, járni. Elmentem a dokihoz annyit mondott h no a babám és feszulnek a szalagjaim. Irt ki izomlazíto tabit, amit otthon elolvastam és az állt benne h terheseknek nem szabad. 3x kellene szednem. Most mit csináljak? Másnak is voltak ilyen tunetei? És az igaz lehet h attol fáj ennyire h no? Picit aggodom... 21 hkm
2012. dec. 11. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hete volt egy ilyen, azt hittem szülök. Mozdulni nem bírtam iszonyatosan görcsöltem. Aztán elmúlt, én akkor no-spát vettem be. Azóta nincs ilyen. Nekem nem írt semmit a doki. Ha tényleg tartós állapot nálad, és nagyon fáj, akkor vedd be a gyógyszert, nehogy kinyíljon a méhszájad.

Jobbulást neked.

Kétlányos 19hkm.

2012. dec. 11. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha az orvos azt mondta,hogy szedheted nyugodtan,akkor szedd!!Szinte minden gyógyszer betegtájékoztatójában az áll,hogy nem szabad terhesen szedni,de ha az orvos azt mondja,hogy szedheted,akkor szedd!!

Egyébként nekem is vannak alhasi fájdalmaim.A múltkor szó szerint annyira fájt,hogy azt hittem megszülök és kiszakad a húgyhólyagom!Alig bírtam menni.Vettem be magnerotot és feküdtem utána.Nekem is kb 2 hete jelentkezett a hátfájás.

Szedd a gyógyszert,és pihenj sokat!!

19 hkm

2012. dec. 11. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:

* ja és mensi szerű görcseim is vannak már lassan egy hete,majdnem minden nap!!

Utolsó voltam.

2012. dec. 11. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!Szedsz magne B6-ot?Ha nem kezd el!!Én az elejétől szedtem napi 1 szemet majd 20 hetesen napi 2-őt. A 33. héten kinyílt a külső méhszájam a dokim napi 3X2 magne B6-ot írt így minden rendben volt. Ez izomlazító és vitamin lehet szedni. Nem tudom ennek köszönhetem e elég jól "kilazított" 4 óra alatt megszületett a kisfiam semmi borzasztó nagy fájdalmat nem éreztem. Jó egészséget, bocsi kicsit hosszú lettem!4 hónapos kisfiú Anyukája
2012. dec. 11. 14:55
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszi szépen a válaszokat!

igen, szedek magneziumot napi 2x. csak attol tartok h vmi más gond lesz. nem bíztam ebben a dokiban, az enyém nem volt ott, akinél meg jártam egy 80 éves bácsika volt, aki még csak a muszerekhez sem értett....meg sem vizsgált :(

2012. dec. 11. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Egy vizsgálatra mindenképp menj el pedig, hogy biztos lehess bent, hogy zárva van a méhszáj. Az nagyon fontos. 21 hetesen még zárva kell lenned.
2012. dec. 11. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!