Fogorvosi vizsgálat kismamának?
Szia! Igen, azert jo, ha elmesz megnezetni, hogy rendben vannak e a fogaid. Viszed a gondozasi kiskonyved es kersz bele egy pecsetet. De En ketszer voltam fogorvosi viziten, mert terhesseg alatt ugye jobban romlanak a fogak. Egyszer a 15. heten. Akkor volt egy kis szuvasodas, azt betomte.
Masodszor pedig most, a 30. heten. A baba ugy elkezdte vonni a szervezetembpl a kalciumot, hogy lett 4 lyukas fogam:( az egyiket gyokerkezelni kellett sajnos:( de megcsinalta, igy nincs gyulladas:)
Mindenkepp ajanlom, hogy menj el a terhesseg alatt!
Ja es amugy en is maganhoz jarok, de ne kerd, hogy ne csinaljon semmit! Ha latja, hogy kell, akkor inkabb csinalja meg, mert tovabb fog romlani!
32 hetes kismami
Szia!
Szerintem is érdemes legalább egyszer elmenni, mert ilyenkor jobban romlik a fog. Én is kétszer voltam egyszer a 18 héten, másodszor a múlthéten 37 hetesen.
38+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!