Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogorvosi vizsgálat kismamának?

Fogorvosi vizsgálat kismamának?

Figyelt kérdés
A gondozási könyvben van egy pecsétnek helye. A védőnő azt mondta, hogy nem kötelező, de azért ajánlja, hogy menjek el fogorvoshoz. Tényleg nem kötelező? Magánrendelésre mennék, ott csak mondjam meg, hogy nekem csak a pecsét kell és igazából ne csináljanak semmit sem a fogaimmal csak nézze meg, hogy nincs-e gyulladás meg az általános állapotot?

2012. okt. 26. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Nem kötelező tényleg, én nem is voltam. Bár amikor terveztük a babát, akkor elmentem, és minden rendben volt. feleslegesnek láttam fél évén belül kétszer elmenni.
2012. okt. 26. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Igen, azert jo, ha elmesz megnezetni, hogy rendben vannak e a fogaid. Viszed a gondozasi kiskonyved es kersz bele egy pecsetet. De En ketszer voltam fogorvosi viziten, mert terhesseg alatt ugye jobban romlanak a fogak. Egyszer a 15. heten. Akkor volt egy kis szuvasodas, azt betomte.

Masodszor pedig most, a 30. heten. A baba ugy elkezdte vonni a szervezetembpl a kalciumot, hogy lett 4 lyukas fogam:( az egyiket gyokerkezelni kellett sajnos:( de megcsinalta, igy nincs gyulladas:)

Mindenkepp ajanlom, hogy menj el a terhesseg alatt!

Ja es amugy en is maganhoz jarok, de ne kerd, hogy ne csinaljon semmit! Ha latja, hogy kell, akkor inkabb csinalja meg, mert tovabb fog romlani!

32 hetes kismami

2012. okt. 26. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is érdemes legalább egyszer elmenni, mert ilyenkor jobban romlik a fog. Én is kétszer voltam egyszer a 18 héten, másodszor a múlthéten 37 hetesen.

38+2 hkm

2012. okt. 26. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kötelező egyáltalán, nekem sem pecsételtek a könyvembe, pedig voltam sztk-s fogdokinál is, meg maszeknál is terhességem alatt.
2012. okt. 26. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kötelező,sőt én voltam fogdokinál húztak meg tömtek is,de egyszer se pecsételtek a kis könyvembe hiába vittem el.De senki nem is kérte számon,hogy voltam e.
2012. okt. 26. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!