Bent volt veletek a párotok a 12. heti uh-n? Kaptatok képet a babáról? Meddig tartott a vizsgálat és milyen volt?
Igen, bent volt. Folytak a könnyei. Akkor tudatosult benne igazán. :-)
Meg amikor hallottuk a pici szívhangját az csodálatos érzés volt.
Először hasi uh-ot csináltak, de azzal nem látta megfelelően a babát és emiatt hüvelyi uh lett belőle. Párom kicsit meg is ijedt hogy most mit csinál velem a doki :-)
Képet azt nem kaptunk róla, itt nálunk a kórházban nem szoknak adni.
Meddig tartott? Kb. 10-15 perc.
Bent!
Magánúton csináltattam, kb. 40 percig nézték. Képet, és DVD is kaptunk!
utolsó,
a 12.héten a tarkóredő,az ép koponya,orrcsont,combcsont,5ujj, a legfontosabb.Dawn-kór miatt nézik.
A 21.hétén nézték (korábban 18.héten) a szív,agy,gyomor,húgyhólyag,vesék működését valamint az ép,zárt gerincoszlopot.
Ott is lemérték a combcsontot illetve az alkarcsont hosszát.
Legalábbis nekem így volt.(nagyjából)
En is egyedul voltam tegnap. Kb 2-3 percig tartott a vizsgalat. Korhazi vizsgalat volt ez is. Nem mertek csak koponya atmerot, crl-t, es tarkoredonel csak annyi allt, hogy 3 mm-nel kisebb. De nem is hallottam, hogy a doki diktalta volna az nt-t :(.
A kicsit azert megmutattak, de kepet nem tudtak adni. Tobbre szamitottam en is. Most meg nem akartam babamozit csinaltatni, mert korainak tartottam, de ezek utan gondolkozok rajta. Nemcsak az erzelgosseg es a fotok miatt, de nem artana egy alaposabb vizsgalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!