Minden kismamának megjelenik a köldöke és a szeméremcsontja között függőlegesen a barna csík? Ez milyen célt szolgál, milyen szerepe van? Miért jelentik meg?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 11:17
1/15 gabszem válasza:
szerintem mindenkinél van és sztem a bőr nyúlása okozza. nekem még mindig látszik halványan pedig már 9 hós a baba.
2/15 anonim válasza:
Én 35 hetes kismama vagyok és csak most kezdett el látszódni,de alig vmi...Nincs semmilyen szerepe,csupán a hormonok miatt alakul ki,én úgy tudom.
3/15 anonim válasza:
A linea negra hormon hatására tűnik elő. Nálam úgy a 20 hét környékén kezdődőtt és még mindig látszik pedig 3 hónapja szültem.
Ez a vonal nőknél és férfiaknál is van, csakhogy a nőknél jön elő, mert a férfiak ugye nem esnek teherbe.
4/15 A kérdező kommentje:
Értem.Én tegnap voltam 13 hetes és nekem már halványan látszik.2 napja vettem észre,amikor mentem zuhanyozni.Azt hittem,hogy csak beképzelem,hogy ott van,aztán tegnap este kérdeztem a páromtól,hogy ő is látja-e és mondta,hogy igen.
Köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 31. 11:36
5/15 anonim válasza:
Nekem nem volt még halványan sem! Szerintem azért mert amúgy is nagyobb a hasam mint kéne.:(((
7/15 anonim válasza:
Nekem csak a terhesség legvégén jött elő, de kb 1év volt, mire eltűnt teljesen.
8/15 anonim válasza:
na most én is megnéztem.... halványan látszik egy csík...:)
27hkm.
9/15 anonim válasza:
Nekem az elsővel már a 14. héten volt.Most 21 hetes vagyok ikrekkel és még nincs.
10/15 anonim válasza:
Nekem semmi nincs. 39+3 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!