Januárban szülő kismamik! Hogy vagytok?!
Én is gratulálok!!!:-)) De jó, hogy túl vagytok rajta!!!
Én 16-ra vagyok kiírva, eddig semmi jele, hogy készülődnénk.. többiek??
A mi kis hercegnőnk is előbújt. :)
Január 11.-én, 3300 g és 55cm-vel.
Ma jöttünk haza a korházból.Jól vagyunk.
Kitartást mindenkinek és könnyű szülést!
Dejóóóó gratulálok kedves kérdező! :)) Pár nappal hamarabb meglepett titeket akkor a kis hercegnő! :)) Én is remélem, hogy pár nappal hamarabb jön az úrfi, én vagyok a jan. 27-re kiírt, nem bánnám, ha kicsit hamarabb kibújna, már tűkön ülök :)Minden kész, már csak a kismanó kell, hogy megszülessen :)
Remélem jól vagytok! Jó babázást! :)
1. válaszolód:)
Kedves 30-as, 10-es vagyok. Jól vagyunk, köszönjük, nagyon nyugodt a kis Hanna, éjszaka csak 2-szer kel fel enni, és gyorsan vissza is alszik. 3600 grammal, 50 cm-rel érkezett meg, azóta már 9 grammot hízott, nagyon jó étvágya van.. :) A szülés viszonylag gyorsan ment, az első fájástól számítva 8,5 óra alatt meglett. :)
Mindenkinek könnyű szülést kívánok! :)
Gratulálok mindenkinek aki már babázik!! :)
A többieknek,meg kitartást,nem sok van már hátra!!
És várom a többi jövevény születésének hírét :D
Szép napot nektek!
5.vagyok.Dóri baba is megszületett január 8-án.3250 grammal,54 centivel.4 óra alatt meglett,sok-sok haja van,s olyan boldog vagyok:DD Anyatejes.A tiétek?
Gratulálok mindenkinek!
A mi hercegnőnk is nagyon ügyes,szépen szopizik. :D
És nekünk is sok-sok hajunk van :)
Jó babázást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!