Januárban szülő kismamák, ti mennyi pénzt adtok az orvosnak? Írjon akinek van fogadott dokija, és az is akinek nincs.
Szia!
Nekem fogadott orvosom van, vidéken élünk, várhatóan 60 000 Ft lesz, ha normál szülés, és 70 000 Ft, ha császár lenne valami oknál fogva. A magánrendelésen is 6 000 Ft kér alkalmanként.
Mondjuk én decemberben szülök, de azért írok!:)
Mi 60-at adunk neki! Szerintem a 100 ezer sok. Akárhogy is nézzük,ha a terhességed alatt minden hónapban mész, akkor már eleve otthagysz neki 80-100 ezer forint körül, amiből adóznia sem kell stb.
Megtehetném,hogy adok 100-at, de szerintem nem jár annyi!
sajnos Pesten illik 10xest adni.
de ha külön nem mondja, hanem rád bízza, akkor szerintem nem fogja rossz néven venni, ha kevesebbet adsz, kb.70et.
én dokim rendelésen 8-10.000et kér, szülésért 80-100at (80at kapott, mert alig volt dolga, könnyű szülésem volt. ha nem mondta volna ki, hogy mennyit kér, akkor szerintem 50-70 körül adtunk volna).
Ha előre nem mondja meg, hogy mennyit kér én biztos nem adnék neki 100 ezret, de még 60-at sem, kivéve ha nem valami nyaralásból riasszák vagy egy hatalmas komplikációt old meg.
Akárhogy is nézzük a 9 hónap alatt otthagysz neki majd 100 ezret aztán egy jó esteben 15 perces munkáért ugyanennyit kapjon. Ti tudjátok. De szerintem visszadugni se fogja a gyereket.
Bár én 2 hónapja szültem, 9000 ft volt a rendelés. 30 ezret adtam neki. Eleve ő volt az ügyeletes, be se kellett hívni, másrészt szerencsére nem volt szinte semmi dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!