Januárban szülő kismamák, ti mennyi pénzt adtok az orvosnak? Írjon akinek van fogadott dokija, és az is akinek nincs.
Szia !
Nek is fogadott dokim van ,Eger egyik legjobb nőgyógyászához járok terhesgondozásra és Ő is lesz ott a szülésnél.
Mi 7000 ft-ot fizetünk neki alkalmanként,és sajnos elég sokat jártunk hozzá,igy mikor megkérdeztem mennyiért vállal el,akkor azt választolta nem vicceljek.
Kb: 70000-80000 ft-ot már nála hagytam és még csak most kezdek el többször járni hozzá ...De természetesen adunk neki,én 30 ezer ft-ra gondoltam,ha ügyeletben lesz akkor pedig a felére.
32 hetes kismami
Nekem is van a 19-ik héttől fogadott dokim és havonta kapott 5000ft-ot,van szülésznőm is a 34.ik héttől Ő nem fogad el tőlem pénzt vittem neki kávét meg egy Merci bonbont azt is alig akarta elfogadni,hétfőre vagyok kiírva szülés után az orvos kap 30.000-et a szülésznő pedig 15.000-et.
Kolléganőm felkért egy orvos (doktornőt) hozzá is járt de azt mondta nem ad neki egy fillért sem esetleg szülés után hát ügyeletesnél szült de nem is ment be hozzá a doktornő.Meg úgy is bántak vele sajnos meg bánta.hogy nem adott.
39hkm
A barátnőm most szült egy vidéki kórházban.Nem volt fogadott dokija, sem senkije.Húú de megbánta.Tudnillik császár lett a vége.Hol az egyik rezidens varrta-vágta, hol a másik.35 cm a vágás helye, és eszméletlenül néz ki.Azóta pedig rosszul is van.Valami nem sikerülhetett.
Én inkább fizetek, minthogy a tanulók stoppoljanak össze.
sziasztok!
Le lehet pontozni!
De sajnos ilyen világba élünk, az orvosok elvárják, h fizessünk nekik. Azt, h ezt kik rontották el, és mi vezetett ide arról napestig lehetne beszélni!
De a lényeg, h a szülés, és "a nőgyógyászhoz járás" a legintimebb és a legkritikusabb terület egy nő életében!
Lehet vitatkozni a dolgon, de mindenkinek TÉNYként kell elfogadnia, hogy nem bánnak úgy az emberrel, ha nem fizet érte!
Mindenkinek egyéni döntése, de én ezen nem spórolnék (inkább nem eszem, de megfizetem a magándokit és a szülés költségét is rendesen), mert akár tetszik akár nem, az esetek döntő többségében nem úgy viszonyulnak a pácienshez ahogy kellene!
Kedves Kérdező! Én a 10 szeresét adnám, azaz 100 ezret!
25/25-nek teljesen igaza van.Nemrég olvastam egy másik kérdést, ahol írta valaki, hogy a SOTE-n milyen borzalmasan viselkedtek vele.Hát én is oda járok, de velem mindenki nagyon udvarias, és a műtéteimet is szuper orvosok csinálták, ha a dokim nem ért rá.(Csakis azért, mert az ig. helyettes a magándokim.)Pénz kérdése minden.
Én is mindenen spórolok, hogy a nődokimnak tudjak rendesen adni.
Nem tartom jó dolognak ezt a 10x-es díjat. A tesóm most szült, ez a 3. baba, 30-at adnak.
Minden hónapban volt, 1 alkalom 8000 Ft.
100.000 Ft rengeteg, annyi a nettóm.
Ha csak 10 szülést nézünk 1 hónapban 30.000 Ft-tal számolva, plusz a fizetése, plusz a magánrendelő...
De szerencsére nagyon kedves az orvos, és mondta is, hogy amennyit gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!