Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Januárban szülő kismamik!...

Januárban szülő kismamik! Hogy vagytok?!

Figyelt kérdés
Ti is annyira várjátok már a kis újévi jövevényt?? :)
2012. dec. 23. 22:00
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

De jó neked!!! Nálunk semmi jele, hogy készülődne a baba! Tuti kihúzzuk végig..

Mindenképp írd meg, ha megszületik!! :-))

2013. jan. 1. 22:46
 22/44 ketteske ***** válasza:
18-as vagyok es kivancsi, hogy a front miatt ki fog szulni. :) En nem remenykedem, tovabbra sincs semmi jele, hogy ki akarna jonni, pedig mar tokre varom.
2013. jan. 2. 23:10
 23/44 anonim ***** válasza:

21-es vagyok. Tuti mindenki elmegy szülni a fronttal rajtam kívül:-)) Nekem az első baba is 40+2-re született, most is így lesz! Azért reménykedem hátha bejön a front:-))

Írjatok, hogy ki van még egyben!

2013. jan. 3. 20:11
 24/44 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, még én is egyben. Ma voltam CTG-n, minden rendben, egy 100%-os méhtevékenységem volt, de nem éreztem semmit, csak annyit, hogy keményedik a hasam. Éjszaka óta érzem a derekam, és egész nap keményedek, de más tünetem nincs egyenlőre..
2013. jan. 3. 21:10
 25/44 anonim ***** válasza:
9-es vagyok és még mi is egyben, és már 1 hete kiszedték az varratokat is, mivel be voltam varrva de még igy sincs semmi.
2013. jan. 5. 17:01
 26/44 anonim ***** válasza:

21 és 23-as vagyok.

Ki van még egyben rajtam kívül? :-)) nekünk nem jött be a hóesés!

2013. jan. 7. 10:57
 27/44 A kérdező kommentje:

Szintén egyben vagyunk,még. :D

Pedig már minden bajom van.Jóslók,derékfájás,haskeményedés,

ma voltunk NST-n,már fájásokat is jelzett a gép,a dokim is csak annyit mondott,hogy bármikor megszülethet.

Ugyhogy várunk! :)

39 hkm

2013. jan. 7. 13:42
 28/44 anonim ***** válasza:

Szia !

Szeretnék csatlakozni . Január 21. Vagyok kiírva , már nagyon várjuk a bébyt . Első baba lesz Hanna Jázmin lesz a neve. A babaszoba és a baba kelengyék is megvannak , múlthéten voltam dokinál azt mondta 2400 grammmos baba . Minden renbe van .

Kihogy van?

2013. jan. 8. 20:28
 29/44 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, január 6-án megérkezett a mi kis hercegnőnk! :) Kitartást mindenkinek!!! :)
2013. jan. 12. 12:18
 30/44 anonim ***** válasza:

Gratula kedves utoljára válaszoló :)) Akkor ahogy látom, pár nappal hamarabb jött a drágaság :) Írj, ha gondolod, milyenek az első napok :) Remélem egészségesek vagytok mindannyian :)))

Többiek, hogy vagytok??? Egyben még? :)

Mi még egyben vagyunk, 27-re kiírva, kíváncsi leszek, hogy megvárja-e a babó!

1.válaszoló vagyok

2013. jan. 12. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!