Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Januárban szülő kismamik!...

Januárban szülő kismamik! Hogy vagytok?!

Figyelt kérdés
Ti is annyira várjátok már a kis újévi jövevényt?? :)
2012. dec. 23. 22:00
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Jelek?Egyben vagytok még?
2012. dec. 26. 19:20
 12/44 A kérdező kommentje:

Én még igeeen!:))

Holnap megyek dokihoz,meg NST-re.Várom,hogy teljenek a napok és érkezzen végre a pici lány.

A jóslók még mindig megvannak,éjszaka még

mindig nem alszok,fáj a hátam,meg a derekam,hamar elfáradok,és már ülne se kényelmes sehogy. :/

De nem panaszkodom,ez ezzel jár,megéri a babáért! :D

37+3 hkm

2012. dec. 26. 21:04
 13/44 anonim ***** válasza:

9-es válaszoló ismét, még mi is egyben vagyunk, holnap megyek dokihoz és kiszedi a varratokat, mivel be voltam varrva szerintem utána már nem sokáig húzom. Méhnyak teljesen eltűnt már csak a varratok tartanak és már a belső méhszáj is nyitva volt 10 napja. Aludni egy pár naptól megint jól tudok, de azért remélem lassan már babázunk!

37h+3km

2012. dec. 27. 17:40
 14/44 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 6-os válaszoló vagyok. Egyre erősebb és egyre gyakoribb görcseim vannak de még egyben vagyunk :-) Várjuk nagyon, hogy kint legyen már a picúr. Remélem mindenki más is jól van. Mindenkinek könnyű szülést és Boldog Új Évet is :-D
2012. dec. 29. 08:16
 15/44 anonim ***** válasza:

4.válaszoló vagyok, még egyben:-)

Nekem még görcseim sincsenek, kíváncsi vagyok így mennyit kell várnunk a bébi érkezésére:-)))

2012. dec. 29. 13:25
 16/44 anonim ***** válasza:

Én is egyben vagyok még.

5.válaszoló

2012. dec. 29. 21:30
 17/44 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, szintén egyben. A kisebb görcsök és a derékfájás megvan továbbra is..
2012. dec. 29. 21:56
 18/44 ketteske ***** válasza:
B.U.E.K mindenkinek! En is csatlakoznek hozzatok. A 37. hetben vagyok,elso babaval. Kisfiu lesz es 1 hete volt 2700 gr. Nekem nem faj semmim, josloim sincsenek,sanszos, hogy mi vegig kihuzzuk. Jan. 27-re vagyok kiirva,a SOTE I-en szulok,ti?
2013. jan. 1. 12:06
 19/44 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok :) Kedves utolsó válaszoló, ugyanolyanok a paramétereink :D Én is a 37. hétben vagyok, jan. 27-re kiírva a kisfiammal, aki a múlt héten volt 2700 gr :)))

Nekem csak keményedni szokott a hasam, jóslók még nem voltak .

2013. jan. 1. 12:30
 20/44 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én már 4 napja folyamatosan keményedek.Jóslóim is vannak,már hetek óta,de az elmúlt éjszaka olyan erősek voltak,azt hittem megszülök,de nem. :D

Azt mondta a dokim,hogy valószinű,hogy a hétvégén szülünk is.Nem bánnám már,alig várom,hogy babázzak. :)

B.U.É.K.!!

2013. jan. 1. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!