Busz vagy Mentő vajúdáskor?
Figyelt kérdés
taxi kilőve... nincs autónk és ismerős sincs aki majd bevinne.. a mentősök meg szerintem nem nagyon fognak neki örülni ha őket hívom... komolyabb esetekben szokták ugye őket hívni.. ki fogom bírni majd a buszozást? átszállással jutok el a kórházig kb 30-40 perc a Jahn Ferencig.. 39hkm vagyok2012. dec. 23. 18:39
31/37 anonim válasza:
Nyugodtan hívj mentőt! A buszt felejtsd el!
Mivel már szültél egyszer, ezért tudod, hogy mivel jár. Kibírnád az buszozás közben csomagokat cipelve? Na meg ugye az éjszakai szülésmegindulásról ne is beszéljünk.
32/37 A kérdező kommentje:
igen igen... marad a mentő :-) köszönöm mindenkinek aki segített eldönteni hogy mi legyen
2012. dec. 26. 11:00
33/37 A kérdező kommentje:
mentőt hívtam rendessek voltak :-)
2012. dec. 30. 15:49
36/37 anonim válasza:
Gratulálunk!!! :) Látod mi megmondtuk :) B.U.É.K.!!!!
37/37 anonim válasza:
Gratula!
Hamar meglett? mekkora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!