taxi kilőve... nincs autónk és ismerős sincs aki majd bevinne.. a mentősök meg szerintem nem nagyon fognak neki örülni ha őket hívom... komolyabb esetekben szokták ugye őket hívni.. ki fogom bírni majd a buszozást? átszállással jutok el a kórházig kb 30-40 perc a Jahn Ferencig.. 39hkm vagyok
2. Ki a f***szt érdekel, hogy más meghal mert lefoglalom a mentőt???? AMíg a gyerekem odabent van,, addig ő a legfontosabb, hogy minél hamarabb megtudják figyelni!!!!!
3. A párod meg még szebb ha elengedne egyedül!!!
2012. dec. 23. 21:24
22/37 anonim válasza:
Én nem vállalnám be a buszozást. Nekem a 10 percesek fájásokból egyik pillanatról a másikra lettek 2 percesek. Azért ez kínos lett volna vmelyik bkv járaton. Ha elfolyik a magzatvíz, már nem is lehet járkálni, állni, úgy tudom, csak feküdni.
Inkább hívj mentőt!
2012. dec. 23. 21:29
23/37 anonim válasza:
n hiszem el nincs senki aki be tudna vinni se szomszed se ismeros se rokon agyam megall.Miert van ilyen messze ahol szulsz??nincs kocsitok?gyereket le lehet adni barmelyik szomszedba rokon ismeros stb Tudjatok mennyibe kerul egy mentout a magyar allamnak ezt mi fiztetjuk erre ne menjem mar penz igy is meregdraga az eu
2012. dec. 23. 21:40
24/37 anonim válasza:
7honapotok volt sporolnia taxira nem baleset a szules tudtatok hogy neg fog tortenni komolyan a karacsony nem fontos a szules igen
2012. dec. 23. 21:42
25/37 anonim válasza:
Szerintem hívj mentőt én is azzal mentem be a kórházba.Nem fognak morcosak lenni azért mentősök.Nem csak balesetekhez szabad őket hívni hanem szüléshez is:)Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
2012. dec. 23. 22:23
26/37 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de volt itt 1-2 bunkó paraszt is :D na van "pénzem" de kajajegybe... FEL TUDOM NEVELNI A GYEREKEMET ez egy rohadt undorító hozzá szólás volt.. sokan írtátok a taxit de írtam hogy az felejtős.. jöttek a kérdésemre kérdések hogy miért nem spóroltam össze a pénzt na erre ink nem válaszolok. de igen össze tudtam volna. a másik nem oly rég költöztem Pestre ezért nincs se rokon se senki ismerős aki be tudna vinni.. nagyon szépen köszönöm a válaszokat akkor mégis csak mentőt hívok majd.. Boldog Karácsonyt mindenkinek :)
2012. dec. 24. 10:01
27/37 anonim válasza:
Szia,az én férjem is mentős és hidd el inkább visznek 100x egy kismamát mint 1x egy őrjöngő részeget!!!a kismamákat szeretik hisz ott egy új életről is szó van,hívd csak nyugodtan,legyen valami öröm nekik is,ne csak részeg karácsonyozók!! :) :)
2012. dec. 24. 10:25
28/37 anonim válasza:
Hívj mentőt bátran!!!Kedves utolsó,szépet írtál,köszi,jól esett a sok ....beszólás után!
2012. dec. 24. 14:57
29/37 anonim válasza:
hát én tuti csóró vagyok,de tuti nem fizetnék 6-7 ezret a taxisnak maradtam a mentőnél és nagyon rendesek voltak velem még a csomimat is vinni akarták :)persze a babát már kocsival hoztuk haza "rokonok"
2012. dec. 24. 16:29
30/37 anonim válasza:
23-as nagyon undorító amit írtál!!!!!!
Szerinted egy taxis bevisz egy vajúdó nőt???? Félti az üléseit!!!! EZ az egyik... MEg a másik ne az fájjon már neked h egy nő a mai világban szül egy gyereket és pont őt ne vigyék be!!!! Nem szégyelled magadat h egy kismamától sajnálod aki épp egy életet hoz a világra????? Én a helyedbe a sárga földig süllyednék szégyenbe!!!! Sajnáld attól aki részegen esik össze és töri össze magát. Vagy annyira felelőtlen h nem bírja ki h ne ittasan vagy bedrogozva üljön volán mögé. Komolyan megáll az eszem. Ettől most nagyon kiakadtam. Mit vártál majd beszambázik???
Kedves kérdező! Bátran hívj mentőt szívesen mennek. Igaza van annak aki előttem írta h miért is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!