taxi kilőve... nincs autónk és ismerős sincs aki majd bevinne.. a mentősök meg szerintem nem nagyon fognak neki örülni ha őket hívom... komolyabb esetekben szokták ugye őket hívni.. ki fogom bírni majd a buszozást? átszállással jutok el a kórházig kb 30-40 perc a Jahn Ferencig.. 39hkm vagyok
Ki nem nézett csúnyán ? A mentős ? Hát ez a dolga, a mai világban nem mindenkinek lehet kocsija ha van is azt fent tartani elég sokba kerül. Buszon ne menj én azt ajánlom, a mentő jó csak időbe hívd mivel oda kel érnie meg vissza is.
2012. dec. 23. 18:50
12/37 anonim válasza:
Én is mentőt ajánlom ha taxi nem lehetséges.
Buszon a tömegnyomorba, késéssel ne viccelj.
2012. dec. 23. 18:56
13/37 anonim válasza:
Csak csodálni tudom az érett gondolkodásod (mármint, azért nem hívsz mentőt, hogy ne foglald a kocsit más elől. Sokan csip-csup ügyekkel is kihívják.) Viszont mentősfelségként azt mondom neked, nyugodtan hívd ki őket. Senki nem fog csúnyán nézni rád. Nem te leszel az első szülő nőjük, de az utolsó sem.
2012. dec. 23. 19:22
14/37 anonim válasza:
Kedves kismama ne viccelj! Összeraktad a csomagodat? Van súlya,ugye? Tél van,hó,jég...Elindulsz a buszhoz,nagy pakkal a jégen,hóban? Mi van ha éjszaka indul be? Megvárod az éjszakai járatot? Közben mondjuk 5 percenként fájásokkal küzdesz,vagy folyik a magzatvíz? Mi van ha komplikációk vannak? Ha ezt választod,komolyan mondom nem vagy normális! Egyébként ha taxit hívnál,és megtudják szülsz,ki sem jönnek(én így jártam) Hívj mentőt! Nem néznek rád csúnyán. Van aki elcsúszik a jégen és eltörik a keze,mentőt hív..
Békés ünnepeket és könnyű szülést kívánok!
2012. dec. 23. 19:40
15/37 anonim válasza:
Nekem hajnali 2-kor indult be a szülés érdekes lett volna akkor buszozni két csomival magzatvíz szivárgással plusz vérzéssel....szerintem inkább mentő mint kitudja bármi történhet veled fel erősödik a fájás stb.....
2012. dec. 23. 19:52
16/37 anonim válasza:
akkor indul be szülésed,mikor nincs busz akkor mentő biztonságosabb. ha fájásaid vannak,akkor busz
2012. dec. 23. 20:13
17/37 anonim válasza:
Mentovel menj ne foglalkozz azzal mit gondolnak. Ne buszozz semmikepp.
2012. dec. 23. 20:33
18/37 anonim válasza:
Mindenképpen mentőt hívnék, főleg ha egyedül kell bemenned!
Nem csak egy mentő van!
Semmi képen ne buszozzál!
2012. dec. 23. 21:01
19/37 anonim válasza:
Van egy gyereked,szülsz mégegyet és nincs pénzed taxira? F.sza életük lesz szerencsétleneknek.... :s
2012. dec. 23. 21:07
20/37 anonim válasza:
kedves 21:07.
Írta hogy a karácsony végett nincs pénze attól még fel tud nevelni még egy gyereket
Nekem is 40.000 ft ba került a karácsony sajna, ezért minuszba is vagyok. Sajnos az a férjem családja végett van.
Ő is járhatott így!
Kedves kérdező!
Hívj mentőt az a dolguk. Mentős ismerősöm van és nem néznek csúnyán! Nyugodtan hívd őket, ne indulj el egyedül busszal!
Anno engem is mindenáron mentővel akart bevinni szülni, mikor terhes voltam. De mondtam hogy nem mert autóval megyek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!