Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jól tettem, hogy nem szóltam?...

Jól tettem, hogy nem szóltam? Ti hogyan reagáltatok volna?

Figyelt kérdés

Már van két lányunk, most kiderült, hogy fiúnk fog születni. Mikor elmondtuk anyósomnak, nagyon örült neki. Ezt mondta:

"Végre szülsz a fiamnak egy fiút, itt volt az ideje. De ha lány lesz akkor aztán én meg sem fogom nézni" (És mindezt nevetve)

A párom mondta neki, hogy hogy mondhat ilyet. Anyós erre azt mondta, hogy jaj ő nem úgy gondolta, csak nagyon feldobta a hír, hogy fia lesz a fiának(anyósnak nem ő lesz az első fiú unokája)

Én lemerevedtem, nem szóltam semmit, utána kimentem a konyhába mosogatni.

Azóta idegesít a dolog, de nem szóltam sem a páromnak sem anyósomnak, nem akarok veszekedést.

Ti hogyan reagáltatok volna? Ti szóltatok volna?

2012. dec. 23. 15:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy ha elmondanám neki, akkor könnyebbülnék meg végleg. De anyóst ismerve hatalmas családi veszekedés lenne.
2012. dec. 26. 22:19
 22/25 anonim ***** válasza:
Akkor mérlegelni kell, hogy megéri-e.
2012. dec. 26. 22:21
 23/25 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy ha most mondanám neki, hogy rosszul esett, akkor letagadná. Hiába volt ott a férjem is.

Szerintem ha ennyi esze van, hogy ilyen mondókákat kitaláljon, akkor arra is kéne lenni eszének, hogy mondjuk engem megbántott esetleg...

2012. dec. 26. 22:22
 24/25 A kérdező kommentje:
22-es. Nem éri meg, ezért sem szóltam neki. De nem gondoltam, hogy ennyire emészteni fog az egész...
2012. dec. 26. 22:23
 25/25 anonim ***** válasza:
65%
Háááát ezen az oldalon is mennyi primitív, kotekedo emberke van. Szegény kérdezonk azzal mondott volna rosszat h idegességében leszolta az anyosát, és véletlenul rosszul fogalmazta meg? mert szerintem mindenki tudja h valojában mire is gondolt. Igen kedves kérdezo, kár az anyosoddal foglalkoznod! Tényleg gyagyás szegényke, ovd a gyerekeket tole csak annyit tudok javasolni. Kár lenne a férjeddel is veszekedni miatta, ha ti jol kijottok. Hisz ugyis az anyját védné, mégha tudná is h neked van igazad.....ez az én véleményem
2012. dec. 27. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!