Jól tettem, hogy nem szóltam? Ti hogyan reagáltatok volna?
Már van két lányunk, most kiderült, hogy fiúnk fog születni. Mikor elmondtuk anyósomnak, nagyon örült neki. Ezt mondta:
"Végre szülsz a fiamnak egy fiút, itt volt az ideje. De ha lány lesz akkor aztán én meg sem fogom nézni" (És mindezt nevetve)
A párom mondta neki, hogy hogy mondhat ilyet. Anyós erre azt mondta, hogy jaj ő nem úgy gondolta, csak nagyon feldobta a hír, hogy fia lesz a fiának(anyósnak nem ő lesz az első fiú unokája)
Én lemerevedtem, nem szóltam semmit, utána kimentem a konyhába mosogatni.
Azóta idegesít a dolog, de nem szóltam sem a páromnak sem anyósomnak, nem akarok veszekedést.
Ti hogyan reagáltatok volna? Ti szóltatok volna?
Az a gond, hogy ha most mondanám neki, hogy rosszul esett, akkor letagadná. Hiába volt ott a férjem is.
Szerintem ha ennyi esze van, hogy ilyen mondókákat kitaláljon, akkor arra is kéne lenni eszének, hogy mondjuk engem megbántott esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!