Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jól tettem, hogy nem szóltam?...

Jól tettem, hogy nem szóltam? Ti hogyan reagáltatok volna?

Figyelt kérdés

Már van két lányunk, most kiderült, hogy fiúnk fog születni. Mikor elmondtuk anyósomnak, nagyon örült neki. Ezt mondta:

"Végre szülsz a fiamnak egy fiút, itt volt az ideje. De ha lány lesz akkor aztán én meg sem fogom nézni" (És mindezt nevetve)

A párom mondta neki, hogy hogy mondhat ilyet. Anyós erre azt mondta, hogy jaj ő nem úgy gondolta, csak nagyon feldobta a hír, hogy fia lesz a fiának(anyósnak nem ő lesz az első fiú unokája)

Én lemerevedtem, nem szóltam semmit, utána kimentem a konyhába mosogatni.

Azóta idegesít a dolog, de nem szóltam sem a páromnak sem anyósomnak, nem akarok veszekedést.

Ti hogyan reagáltatok volna? Ti szóltatok volna?

2012. dec. 23. 15:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%

Cseszd meg kérdező de baromi értetlen vagy!!

"63 éves, szóval megértem, hogy nincs sok esze. " ezzel a beszólásoddal húztad ki a gyufát!

Ha nem érted miért akkor elmagyarázom: semmi köze a kornak ahhoz, hogy valaki épelméjű-e vagy sem! Érti? Látod te még nem vagy 63 de olyan orbitális baromságot írtál, amit egy "épelméjű" ember nem ír le!

Ennyi!

2012. dec. 23. 19:34
 12/25 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg nem érted mi rosszat írtál? Ne már. Az, hogy az anyósod olyan amilyen, az nem a korától függ. Például az én apám 63 éves lesz és bizony kifejezetten sok esze van. Neked viszont úgy tűnik nincs, pedig nem vagy 63 éves.
2012. dec. 23. 20:00
 13/25 A kérdező kommentje:
Komolyan ebbe a két szóba botlottatok bele? Hát gratulálok megintcsak.
2012. dec. 23. 20:12
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy ezzel általánosítottam volna...de persze mindenbe be lehet kötni. Mindenesetre köszönöm.
2012. dec. 23. 20:13
 15/25 anonim ***** válasza:
67%
Pedig általánosítottál. Íme: " 63 éves, szóval megértem, hogy nincs sok esze."
2012. dec. 23. 20:15
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
Aki mások intelligenciáját kifogásolja, az mindig egy l-lel írja, hogy intelligens :D
2012. dec. 23. 21:53
 17/25 A kérdező kommentje:
Befejeztétek?
2012. dec. 23. 21:54
 18/25 A kérdező kommentje:

Szeretnék a kérdésemre válaszokat kapni ha lehet:)

Szóval ki mit tett volna a helyemben?

2012. dec. 26. 22:06
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
Oké, a kérdésedre válaszolva: kicsit túlliheged ezt a kérdést. A férjed rászólt, Ő mondta, hogy nem komolyan gondolta, amit mondott. Mit szeretnél még? Láthatóan ki nem állhatod az anyósod, biztos van rá okod, de szerintem ez azért nem akkora ügy, hogy napokig ezen kelljen rágódni. Amennyiben nem tudod feldolgozni, akkor mond meg neki, hogy rosszul esett a megjegyzése, legfeljebb összevesztek, hátha attól jobban éreznéd magad.
2012. dec. 26. 22:18
 20/25 anonim ***** válasza:
81%

Hogy mit tettem volna?

Nem szóltam volna, mert ha tudnám - bizonyított tényként - hogy "elmebeteg, nyugtatón él, volt több műtéte", sőt mi több "szellemi fogyatékos", akkor úgy kezelném, mint egy beteg embert, és nem kerülnék vele konfliktusba. S megpróbálnám segíteni őt, vagy legalább a páromat támogatni, hiszen beteg az anyja.

S ha beteg, akkor a megjegyzései sem mérvadóak. Gondolom ilyen esetben nem is mindig tud magáról, nem is tudja mit beszél.

Már ha tényleg beteg, és nem csak te érzed annak.

2012. dec. 26. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!