Jól tettem, hogy nem szóltam? Ti hogyan reagáltatok volna?
Már van két lányunk, most kiderült, hogy fiúnk fog születni. Mikor elmondtuk anyósomnak, nagyon örült neki. Ezt mondta:
"Végre szülsz a fiamnak egy fiút, itt volt az ideje. De ha lány lesz akkor aztán én meg sem fogom nézni" (És mindezt nevetve)
A párom mondta neki, hogy hogy mondhat ilyet. Anyós erre azt mondta, hogy jaj ő nem úgy gondolta, csak nagyon feldobta a hír, hogy fia lesz a fiának(anyósnak nem ő lesz az első fiú unokája)
Én lemerevedtem, nem szóltam semmit, utána kimentem a konyhába mosogatni.
Azóta idegesít a dolog, de nem szóltam sem a páromnak sem anyósomnak, nem akarok veszekedést.
Ti hogyan reagáltatok volna? Ti szóltatok volna?
hasonlo "kedves" beszolàsa volt anyosomnak,èn anyosnak nem szoltam,de a fèrjemmel nagyon osszevesztunk.azota làtvànyossan tàvolsàgtartobb vagyok,persze ez csak a hab volt a tortàn anyos rèszèrol.
/az ominozus eset:1 honapos lànyom a kezèbe,erre nagy vigyorral megkèrdezi mit szolnèk ha leejtenè...(neki nem szoltam,amugy sem tartom èpelmèjunek,de a fèrjem azèrt mondhatott volna pàr szot...)
jol tetted hogy nem inditottàl vitalavinàt,làtva hogy fèrjed azèrt csak odaszolt az anyjànak.
Bizony nekünk is volt hasonló történet:) Az egy hetes lányomnak befogta az orrát, mert csuklott. Na akkor aztán szóltam neki:D
Egyébként ő sem épelméjű, 63 éves, szóval megértem, hogy nincs sok esze. De azért át kellene gondolni, hogy mit mondunk a másiknak.
Köszönöm a válaszod, Boldog Karácsonyt:)
elég bunkó anyósod van, de azért látom, te se maradsz el mögötte...
üdv,
két intelligens 63 éves ember lánya
De most ezzel mi a gond? Elmebeteg, nyugtatón él, volt több műtéte, nekem olyanokat beszél, hogy minek csináltam a gyereket, MIKOR TUDJA HOGY SPIRÁL MELLETT FOGANT!!!! Csak nem jut el az eszéig. Szellemi fogyatékos. Beleveszi a fejébe, hogy mindenkit ismer, mindenkivel leáll beszélgetni, többnyire hülyének nézik ilyenkor.
Akkor mit mondja rá????
"Az egy hetes lányomnak befogta az orrát, mert csuklott. "
Kérdem én, ilyen épeszű ember csinál??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!