Volt itt olyan, akinek a szulei nem orultek eloszor, hogy terhes a lanyuk, hanem majdnem hogy hulyenek titulaltak titeket? Ti hogyan reagaltatok es hogyan puhitottatok meg oket?
Figyelt kérdés
En is ilyen szituba vagyok,es szeretnek tippeket kapni. Koszi elore is.2009. aug. 25. 14:24
1/13 anonim válasza:
Nekem csak anyu nem örült elsőre mikor megtudta. Nem is kellett elmondani neki, csak hívtuk hogy beszélni akarunk vele és mondtuk a jó hírt. :)
Annyit mondott, hogy ha már megcsináltuk, akkor tartsuk is el.
Azóta pedig már mindenkinek elújságolta, és jobban várja mint bárki. Mondjuk apu az örült neki hogy végre lesz egy unoka:)
2/13 anonim válasza:
szia!
nálunk hatalmas patália volt, mert januárban derült ki, amikor már le volt szervezve a májusi esküvő. anyám teljesen kiakadt. nem merte mondani, hogy vetessük el, csak azt, hogy halasszuk el az esküvőt. hát nem így lett. 39 hetes vagyok és már nagyon várjuk a babát a férjemmel!
A te esetednél többet tudunk segíteni, ha leírsz néhány részletet: kor, családi állapot, anyagi helyzet stb. Hány hetes vagy?
3/13 anonim válasza:
Nekem is az anyum így fogadta,de nem csak o,hanem a tesoim is,2. baba lesz.Pedig jo házasságban éllek 10 éve ,van egy 10 éves fiam,családi házunk,2 auto,nem szorulunk az o segítségukre,mégis úgy néztek rám mint az ufora,de azota már megemésztették,csak nem nagyon foglalkoznak vele.Az anyu már várja,de a tesok?Hát nemtudom,de már nemis érdekel,eleget bántott idáig,de úgyvagyok vele,hogy a miénk lesz a picur,nem az ovéké.39h km
4/13 anonim válasza:
Nálunk nem mondott Anyu semmit, de az arcára volt írva, hogy nem nézi ki belőlem, hogy képes leszek felnevelni. Akkor 26 éves voltam, 7 éves kapcsolatban. Nagyon rosszul esett, de idővel nem foglalkoztam vele. Imádja az unokáját, engem meg továbbra is hülyének tart. :)
5/13 A kérdező kommentje:
Hat az en esetem az roviden annyi,hogy kulfoldon elek. Meg csak 4 hetes vagyok,Anyunak Magyarorszagon van,neki mar tegnap szoltam,persz ejott egybol hogy "gratulal" meg hogy mekkora hulye vagyok,aztan ratettem a telefont,nem hallgattam tovabb. Mondjuk abbol a szempontbol megertem,hogy meg csak 18 vagyok,a paromn 28,akartuk a kisbabat,de en ugy mertem elmondani,hogy veletlen sikerult. Apu meg rosszabb lesz,neki a mai napig a pici kislanya vagyok,ami meg rosszabb,hogy a mostani parom az elso,akivel kijon,mert Apunak nagyon nehez megfelelni,mindenkiben talal hibat,soha semmi nem jo neki.E sha ezt most megtudja,akkor nagyon nagy botrany lesz es attol felek,hogy megutalja a paromat is. Jah egyebkent o is itt el kint kulfoldon. Az anyagiakkal nincs gond,fel tudjuk nbevelni siman a babot. CSak megis nagyon felek a reakciotol. Koszi azoknak,akik probalnak segiteni.
2009. aug. 25. 15:12
6/13 anonim válasza:
Én inkább elmondanám,h tervezett baba,mert ha azt mondod véletlen,az rátesz még egy lapáttal az ellenérzésekre.És külföldön maradtok,vagy hazajöttök?Mert nagyon át kell gondolni,milyen lesz egy teljesen más kultúrkörben felnevelni a picit.(És egyáltalán nem biztos,h máshol csak jobb lehet.)
7/13 A kérdező kommentje:
Itt maradunk,ugyanis otthon nem hiszem,hogy ennel konnyebb lenne egy babaval. Raadasul otthon nem is kapnek semmit ra,ugyanis a tb-m sincs fizetve,meg hat ugye 1 eve itt elek kint es otthon munkaviszonyom sem volt.
2009. aug. 25. 15:57
8/13 anonim válasza:
Csak azt nem értem, ha külföldön élni elég felnőttnek tartanak, akkor mi a gondjuk? Vagyis értem én, ez költői kérdés. Megbékélnek, mivel nincs más választásuk, ne aggódj!
9/13 A kérdező kommentje:
Hat remelem igazad lesz,kedves utolso! Gondolkoztam rajta,hogy mi lenne,ha emailben kuldenek apunak kepeslapot,ami egyertelmuve tenne mi a helyzet? Vagy ez nagy hulyeseg lenne?
2009. aug. 25. 16:01
10/13 anonim válasza:
Hát Te ismered, de én is a könnyebb utat választanám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!