Terhesen kevés kólát ittam, és csakis Coca Colát (csak ezt vagyok képes meginni, ha kóláról van szó).
Általában amúgy akkor ittam néha, ha babám ne akart nagyon mozdulni, vagy mente ctg-re és előtte fel akartam kicsit kelteni a babát. :)
Szóval hébe-hóba pár decit ittam.
2012. dec. 21. 20:23
2/14 anonim válasza:
Én minden nap iszom kb.3 dl.Csak azért mert jól esik,és kívánom nagyon.Azt mondta az orvosom,hogy nyugodtan,ennyitől semmi bajunk nem lesz.Én csak minőségit iszom,abból is a cukormenteset,a Pepsi max no cukor-t.
36+4 hkm
2012. dec. 21. 20:25
3/14 anonim válasza:
coca-cola, gyomorégésre nekem ez vállt be. szerencsére nem sokat ég a gyomrom. ja, meg az émelygős időszakban is sokat segített :)
amúgy ha nincs tünetem, akkor heti 1-2 deci a max.
2012. dec. 21. 20:28
4/14 anonim válasza:
terhesen nem ittam sok kólát, de az elején az émelygős időszakban nagyon kívántam. Utána néha-néha ittam, jól esett.
2012. dec. 21. 20:30
5/14 anonim válasza:
cukormentes....mert az aszpartám jót tesz a babának... :(
6/14 anonim válasza:
ja és leginkább coca cola
7/14 anonim válasza:
Nagyon kívántam az első trimeszterben. Volt, hogy fél litert Cocát is benyomtam, de nem napi szinten. Soha nem kívántam annyira a kólát, mint akkor.
2012. dec. 21. 20:42
8/14 anonim válasza:
Egyiket sem,kizárólag mentes vizet ittam.Most sem iszom,max fél évben 1 szer 1-2 pohárral,az is bőven sok.
2012. dec. 21. 20:43
9/14 anonim válasza:
Az egész terhesség alatt max. fél litert. (Coca-cola vagy Pepsi). Nagyon ritka, mikor megkívánom.
Amúgy eleve nem bírja a torkom a szénsavas üdítőket.
2012. dec. 21. 21:09
10/14 anonim válasza:
Coca-cola-t a másik szörnyű,és alacsony volt a vércukrom a kóla mindig segített,nem ittam túl sokat de azért ittam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!