Mennyit híztál a terhességed alatt?
Első gyereknél 10kg-ot híztam összesen, akkor nem kívántam a nasikat. 38+3 hetesen szültem. (56 kg-ról indultam)
Második terhességemnél 34 hetesen 8,5 kg volt rajtam. Ez volt az utolsó mérés, mert korszülésem lett. De valószínűleg itt is 10kg körül lett volna, mert az összes mérésnél ugyanúgy álltam, mint az első babával. Viszont a másodikkal ettem egy rakás édességet. (Itt 51 kg-ról indultam.)
Szóval, szerintem nagyon alkati dolog is.
első terhességem 15kg
2. 24kg
3. 11kg
4. 13kg
5. Jelenleg 15kg
6 kg
Cukorbeteg lettem, 160 ch diéta, egy hónap után 180 ch-s lett. Szülés után 10 kg-mal lettem kevesebb, mint teherbe eséskor. Sajnos, akkor nem vigyáztam magamra, vissza is szedtem.
7 kg-ot, pedig az elmúlt 2 hónapban tömöm magamba minden nap az édességet.
40+1 hkm
Akkor mondhatni, hogy átlagban 10 kg. Én mindig is vékony alkat voltam, gyerekkoromban is, bár akkor inkább csontváz. :)
Egyre többet gondolkodom a terhességen, és biztos nehéz lesz szembenéznem a plusz kilókkal, de hát egy babáért simán bevállalnám. Remélem nem leszek kívánós. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!