Milyen ütemben híztál terhességed alatt?
Figyelt kérdés
Aki mondjuk 10-12 kg-ot hízott az hányadik hónap hány kg plusznál járt? Nagyobb hízás is érdekel, de sajnos abban már van tapasztalatom. Én előző terhességem alatt 20 kg-ot szedtem magamra/toxémiás is voltam/ de akkor az első 4 hónapban már 3 kg, 6. hónapra már 9 kg, volt rajtam.2010. júl. 21. 15:27
1/8 anonim válasza:
Aszondja,hogy:
45kg-al indultam és a sok hányás és szokásos elsi trimeszteres fogyás miatt a 12. hétig 42kg voltam
Ebből a 6. hónapig visszajött az a 3kg, tehát 45 voltam a 6. hónap végén.
A 7.ben 1 kg, a 8.ban 2 és a 9.ben még 3, így összesen híztam 10 kg-ot:)
2/8 anonim válasza:
A szülésig híztam 12 kiló de nekem az utolsó 3 hónapban diétáznom kellet terhességi cukorbetgség miatt.
3/8 anonim válasza:
Kb. 60 kiló körül voltam, amikor terhes lettem. Három hónap alatt fogytam legalább 3 kilót. Utána a 7. hónapig (asszem) havi 1-2 kiló jött fel. Utána rengeteg, 85 kilósan mentem szülni. Szülés után lement rögtön 10, 75 kilósan mentem haza.
4/8 anonim válasza:
Az első terhességemnél, 65kgval kezdtem, havonta nem egész egy kilót híztam, első 66, második 67... az utolsó 2hétben azonban felvizesedtem, 12kgnál álltam meg, amiből minden eltűnt.
Most 16htesen 1kg plusznál járok, 62kgval kezdtem.
5/8 anonim válasza:
58 kg voltam, amikor terhes lettem. Sajnos cukorbeteg diétát kellett tartanom végig, így 65 kg voltam szülés előtt. 4 hónapja szültem és 56 kg vagyok. (52 lenne az ideális.)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most 15 hetesen plusz 1 kg-nál járok. Remélem nem ugrik meg nagyon.
A cukorbeteg diéta mit takar pontosan?
2010. júl. 22. 08:56
7/8 anonim válasza:
9 hónap alatt egyenletesen híztam összesen 28 kilót.
8/8 A kérdező kommentje:
:oD
2010. júl. 22. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!