Ha volna rá mód, hogy a terhességed alatt kimutatható lenne, hogy a gyermeked homoszexuális lesz, elvetetnéd?
Nem.
Soha nem érdekelt senkinek a nemi, faji, vallási, ... meggyőződése. Ha a lányom leszbikus lesz, akkor is az én lányom lesz. Ha gyilkos lenne, akkor is az enyém lenne.
Legyen úgy boldog, ahogy ő akar, joga van hozzá!
Ez nem így megy, h ha vmi nem tetszik a gyerekemben, akkor megtagadom, eldobom! Nem. Az én gyerekem, és az is marad, akárki is lesz belőle, nem befolyásol semmit.
Természetesen nem vetetném el emiatt (ha újra terhes lennék/leszek) a gyerekemet. Ha elvetetném, annak valószínű, h ennél sokkal komolyabb oka lenne. (pl olyan betegség, ami pár napon/héten/hónapon/éven belül elvinné v ilyesmi)
A homoszexuális embereket nem feltétlenül közösítik ki. Egy csomó olyan ember van akiről nem is tudod, hogy a saját neméhez vonzódik. A világtörténelemben sok olyan időszak volt amikor egyenesen természetesnek vették, nem hiszem, hogy olyan súlyos lenne a helyzet. A családomban is van meleg, nem kell őt "megkímélni", köszöni nagyon jól van.
Nem vetetném el a gyerekem ilyen esetben. Hogy jutott ez eszedbe?
Második vagyok.
Jézusom! Milyen embereket találtál?! Az én ismerőseim között is van homoszexuális, de emiatt soha nem bántotta senki. Teljesen hétköznapi módon él és viselkedik, annyi, h a boldogságát nem az ellenkező nem képviselői között találta meg.
Soha nem vetetnék el emiatt gyereket! Mint ahogy írtam már, mkinek joga van a boldogsághoz, és úgy él, ahogy akar. Igazság szerint én azt sem értem, h miért vált ki ez közfelháborodást. Én gyereket is adnék nekik, bár ez már rázósabb téma. Fura lehet egy kisgyereknek két apukával/két anyukával élni, de ha meg tudják ezt oldani úgy, h a gyerek lelke ne sérüljön és ne kerüljön emiatt hátrányos helyzetbe..., nosza rajta! Nem szabad(na) megfosztani senkit a gyermekvállalástól, hiszen (az esetek többségében) az embernek így teljes az élete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!