Mi a véleményetek a homoszexuális párok örökbefogadásáról (női, férfi párok, mindegy)? Arra vagyok kíváncsi, szerintetek miért rossz/jó egy ilyen közeg a gyerekeknek, mennyiben alakul eltérő módon a személyiségük.
Nagyjából az a véleményem mint a 3. válaszolónak.
Én személy szerint nem tudnám elképzelni, hogy azt mondkam a gyereknek, hogy na kisfiam én vagyok az egyik anyukád, ő meg a másik. Nekem ez olyan fura, rendellenesnek hat. Ez valószínű azért van mert heteroszexuális vagyok és nem tudnám elképzelni, hogy egy nővel éljek. Viszont a homoszexuálisoknál ez a természetes ezért ők teljesen másként látják a dolgot. Örülnék ha lenne egy homoszexuális válaszoló is megosztaná velünk hogy mit gondol a témáról. Jó lenne más szemszögből is látni a dolgot.
Egyáltalán nem gondolom, hogy normális dolog! Nem természetes! Milyen emberré válik az a gyerek?? A természet nem hiába találta ki, hogy a férfi és a nő által jöjjön létre új élet, illetve ők neveljék! Szerintem ezek az emberek örüljenek, hogy ennyi mindent megengedhetnek maguknak manapság és ennyire támogatják őket Magyarországon! Hagyják legalább a gyereknevelést az "egészséges" emberekre!!!
Elég nekünk a színes felvonulást, a nyilvános szerelmüket nézni nap mint nap!!!
Így is ez a szuper sajtó divatot teremtett a melegséggel!!!
Felháborító! Lassan ciki már heteroszexuálisnak lenni!! Eltűntek a nemek..nézzétek már meg mit művelnek a fiatalokkal...meg se tudod állapítani melyik fiú, melyik lány!!
Én úgy gondolom, hogy egy idegbeteg, nyomott, aberrált, agresszív és még isten tudja milyen heteroszexuális pár gyerekeként sokkal jobban deformálódik egy kicsi személyisége, mintha szeretetben nevelik akár egyedülállóként, akár meleg kapcsolatban. A gyerek nemi identitása egyfelől genetikailag adott, másrészt pedig természetesen sok múlik a környezet hatásain is. De az én véleményem szerint amennyiben intelligensnek érezzük magunkat nem szexelünk, nem csókolózunk (ezalatt nem a szájra puszit értem!), nem fogdossuk egymást a gyerek előtt akkor sem, ha heterok vagyunk. A másság elfogadása pozitív dolog. Ha a gyerekem bölcsis-ovis csoportjába, iskolai osztályába SNI-s, autista, Down-kóros, vak, siket, mozgásában akadályozott gyerek, vagy meleg kamasz jár, nem fogom elvinni onnan.
Az egyik legjobb barátom homoszexuális. Nem ismerek nála empatikusabb, megértőbb embert, és bámulatosabb PEDAGÓGUS-t. Amellett, hogy fantasztikus egyéniség, lenyűgöző szakember, bármilyen kisgyereknek lehetne szuper apukája is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!